Звезда на Пјуник или Диделанж у квалификацијама за Лигу шампиона

НИОН: Фудбалери Црвене звезде играће против победника дуела између Пјуника из Јерменије и Диделанжа из Луксембурга у 3. колу квалификација за Лигу шампиона, одлучено је жребом у Ниону.
c
Фото: crvenazvezdafk.com

Пјуник ће у првом мечу 2. кола квалификација за елитно такмичење сутра дочекати Диделанж, а ко ће на мегдан шампиону Србије биће познато после реванша 26. јула у Луксембургу.

Црвена звезда биће домаћин у првом мечу трећег кола квалфикација који ће на програму бити 2. или 3. августа, док ће реванш бити седам дана касније.

Жреб за плеј-оф Лиге шампиона, у ком ће Црвена звезда такође бити повлашћена уколико прође 3. рунду квалификација, одржаће се 1. августа у Ниону.

Борјан: Морамо у плеј-оф ЛШ, ривали нису лаки

Капитен фудбалера Црвене звезде Милан Борјан изјавио је за Танјуг да он и његови саиграчи морају у плеј-оф Лиге шампиона без обзира на то ко ће им бити ривал у 3. колу квалификација за елитно такмичење.

Знамо шта нам је чинити ко год да нам буде противник у 3. колу квалификација за Лигу шампиона. Нема ту лаких противника, сви се боримо за пласман у елитно такмичење и место међу најбољим тимовима Европе. Максимално ћемо приступити том двомечу и морамо да се пласирамо у плеј-оф, изјавио је Борјан за Танјуг.

Голман петоструког узастопног првака Србије нада се великој подршци са трибина на европској премијери 2. или 3. августа.

Добро је што се прва утакмица игра на Маракани. Очекујем велику подршку наших навијача и надам се да ће стадион бити пун, рекао је Борјан.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести