ЦРВЕНО-БЕЛЕ ОЧЕКУЈЕ ИЗАЗОВАН МЕЧ У АТИНИ ПРОТИВ ПАО-а Сферопулос: Морамо да будемо ментално и физички спремни

Кошаркаши Црвене звезде отпутовали су данас у Атину где их сутра очекује меч 17. кола Евролиге против Панатинаикоса. Утакмица у „ОАКА Арени” биће одиграна сутра од 20.15 часова.
1
Фото: Tanjug

Сферопулос је у Атину повео 14 играча, а са екипом је кренуо и Никола Топић који се јуче вратио у Црвену звезду.

„Играмо против тима који је у најбољој форми од почетка сезоне. Играју одлично на психичком плану и одлазимо им на ноге после три победе у гостима. Знамо одакле прети највећа опасност и морамо да будемо веома сконцентрисани, ако изгубимо концентацију они ће нас казнити. За нас је веома важно да наставимо да играмо нашу игру и да остваримо позитиван резултат. Морамо да будемо ментално и физички спремни за тежак меч”, рекао је Сферопулос, преноси званични сајт клуба.

Кошаркаш Црвене звезде Немања Недовић изјавио је да се Панатинаикос налази у јако добром моменту.

„Везали су пар јако добрих утакмица на гостујућем терену, на домаћем терену ће бити још теже, али такође, мислим да и ми хватамо неку врсту залета. Енергија и атмосфера у екипи је добра, и надам се да ћемо на крилима добре атмосфере, успети да направимо повољан резултат”, рекао је Недовић.

Кошаркаши Црвене звезде се тренутно налазе на 15. месту на табели са шест победа и 10 пораза, док је Панатинаикос четврти са скором 9/7.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести