ДУШКО ИВАНОВИЋ ОДГОВОРИО НА ПИТАЊЕ "ДНЕВНИКА" Мораћемо да будемо разноврсни

Кошаркаши Црвене звезде на изванредан начин почели су такмичење у Евролиги, убедљивом победом над Асвелом са 94:73, у дуелу у којем се нови тим представио навијачима у “Штарк арени”.
ABA liga (Emilija Jovanović)
Фото: ABA liga (Emilija Jovanović)

Тренер црвено-белих Душко Ивановић навео је да његов састав мора да буде још бољи у наредним окршајима.

– Била је ово изузетно важна победа за нас, прва утакмица је увек тешка и носи са собом много притиска. Одиграли смо добро прво полувреме, имали сјајне проценте шута за три поена, добили смо веома важну утакмицу. Јасно је да морамо да играмо боље, напредујемо, јер нећемо шутирати сваки дан као овај пут. Играчи су били свесни тога да је ово била тешка и опасна утакмица. Имали су изванредну енергију, притисак је био позитиван за њих. Прво полувреме смо одиграли одлично, мада смо имали и неколико крупних пропуста у одбрани. Морамо да поправимо одбрану у наредним утакмицама и да играмо боље и стрпљивије у нападу уз налажење бољих решења – рекао је Ивановић.

На питање “Дневника” о 34 покушаја за три поена, црногорски стручњак имао је спреман одговор.

– Нећемо имати овај проценат шута на свакој утакмици, мораћемо да мењамо неке ствари, да будемо разноврсни, не може се само шутирати за три поена. Овај пут је ово било сјајно – навео је тренер црвено-белих.

В. М. Петровић

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести