ХАНГА, БОЛОМБОЈ, ЈАГО… Јанис Сферопулос одредио 14 играча Звезде за Куп Радивоја Кораћа, ево који странци остају у Београду

БЕОГРАД: Кошаркашки клуб Црвена звезда објавио је данас списак од 12 играча који ће "црвено-беле" представљати на предстојећем Купу Радивоја Кораћа у Нишу.
1
Фото: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос одлучио је да у Ниш поведе Бранка Лазића, Милоша Теодосића, Дејана Давидовца, Луку Митровића, Далибора Илића, Немању Недовића, Стефана Лазаревића, а од играча који немају српски пасош Адама Хангу, Џоела Боломбоја, Рокаса Гедраитиса и Јага Дос Сантоса.

Из јуниорске екипе Црвене звезде првом тиму ће се прикључити Андреј Лучић, Андреј Костић и Стефан Марјановић.

У Београду ће остати Џаванте Смарт, Фреди Гилеспи и Треј Томпкинс, док ће се Мајк Тоби прикључити селекцији Словеније у мечевима квалификација за Европско првенство 2025. године. Четвртфинални мечеви Купа Радивоја Кораћа на програму су 14. и 15. фебруара од 17 и 20 сати. У среду, 14. фебруара од 17 часова играће Борац - Чачак 94, а три сата касније састаће се Црвена звезда и ФМП Железник. Победници тих дуела чиниће први полуфинални пар.

У четвртак, 15. фебруара од 17 сати састаће се Мега и Војводина, а три часа касније играће Партизан и Херцеговац из Гајдобре. Победници тих дуела чиниће други полуфинални пар. Полуфинала ће бити одиграна у петак, 16. фебруара од 17 и 21 час, док је финале заказано за суботу, 17. фебруара од 21 сат.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести