ОЗВАНИЧЕНА САРАДЊА КОШАРКАШКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ И МЕРИДИАНБЕТА Уговор на три године

Кошаркашки савез Војводине (КСВ) и компанија Меридианбет озваничили су почетак сарадње. Савез окупља и сениорску, али и све млађе категорије, Кошаркашку лигу Србије, МЛС, 1.МРЛ СЕВЕР КСВ, 2.МРЛ КСВ, Куп КСВ, Летњу лигу, као и сва такмичења у женској категорији.
KSV
Фото: KSV

Како наводе из КСВ, Савез „дефинитивно заслужује подршку и сарадњу која ће дугорочно бити корисна за све учеснике“. Због тога ће Меридиан фондација „Од срца с љубављу“ бити нови сарадник КСВ-а. Склапању сарадње и потписивању уговора присуствовали су председник Управног обора Кошаркашког савеза Војводине, Иван Грујин, као и директорка маркетинга компаније Меридианбет, Милица Одаловић.

Грујин је описао колико ће сарадња бити значајна за КСВ.

- Захваљујем се компанији Меридианбет што је у Кошаркашком савезу Војводине препознала доброг партнера. Нама је заиста част и задовољство што ћемо сарађивати у наредне три године, јер је ово, могу рећи, историјски тренутак за наш Савез, који, колико ја памтим и знам, никада није имао спонзора, а поготово не оваквог калибра. Све оно што заједнички будемо радили биће усмерено ка томе да се побољшају услови рада, као и према деци која су, као и увек, највећа база и потенцијал Савеза Војводине. Сигуран сам да ће ово бити успешна сарадња, свакако је велика помоћ за све нас. Кошарка је племенит спорт, усмерени смо ка деци и учинићемо две да њима помогнемо - рекао је Грујин.

Сличног мишљења је и Милица Одаловић.

- Сарадња са Кошаркашким савезом Војводине је за нас потпуно нова димензија спортског спонзорства. Овом приликом бих нагласила да ће у овој сарадњи у великој мери бити укључена и наша Фондација. Веома нам је драго што смо пронашли заједнички циљ и што ћемо се фокусирати на то да заједно стварамо бољу и квалитетнију будућност за наше младе кошаркаше - рекла је директорка маркетинга Меридианбета.

В. М. П.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести