РЕАКЦИЈА ПАРТИЗАНА ПОСЛЕ МЕЧА С РЕАЛОМ Незаконите радње појединаца, следе кривичне пријаве

КК Партизан се огласио саопштењем дан после утакмице против Реала, где су уочене незаконите радње појединаца, чиме је клубу начињена велика материјална штета.
1
Фото: Screenshot/Sport klub

Црно-бели су најавили и кривичне пријаве због тога против појединаца који су омогућили улаз у халу многима без улазница.

У наставку прочитајте саопштење Партизана у целости:

- Дан након још једне спектакуларне утакмице коју је КК Партизан Моцарт Бет одиграо у Штарк арени и са које је још једном послата дивна слика о узајамној љубави навијача и тима, Клуб користи прилику да скрене пажњу на уочене незаконите радње и најави кривичне пријаве против починилаца.

- Уочене а затим и потврђене незаконите радње појединаца, велика су препрека у пословању КК Партизан Моззарт Бет и чине велику материјалну и репутациону штету Клубу.

- Због тога, КК Партизан Моцарт Бет преузима следећи корак: На основу прикупљених доказа, Клуб ће поднети кривичне пријаве против особа које су омогућиле појединцима улазак у халу без улазница, затим особа које се баве производњом и продајом фалцификованих карата, особа које се баве незаконитом препродајом карата, као и особа које се баве незаконитом производњом и стављањем у промет робе са логом и обележјима КК Партизан.

- Иако је према правилима Клуба строго забрањено увођење гледалаца без улазница, постоје докази да је ово прекршено од стране појединаца који су запослени у КК Партизан, Штарк арени, као и припадника приватних и јавних органа задужених за безбедност.

- Ово, као и друга наведена дела за која постоје докази су кажњива према слову закона, а изнад свега представљају непоштовање бројних навијача који поштено плаћају улазнице.

- Игре, резултати Клуба, као и атмосфера у дворани у којој игра КК Партизан Моцарт Бет служе на понос многих. Ипак, постоје и они који на тим темељима настоје да прибаве незакониту корист. Клуб је одлучан у томе да таквим поступцима стане на пут!

- У циљу заштите Клуба и свих оних који куповином карата подржавају КК Партизан, стриктно се спроводи акција "Да се свака карта плати"!

- Само ове године, КК Партизан Моцарт Бет је на основу прихода од улазница, држави Србији платио око 1,5 милиона евра пореза и поносан је на чињеницу да остварени приход представља значајан извор финансирања Клуба.

- Правилом да свака карта има своју цену и млра да се плати, на првом месту показујемо поштовање према актерима на терену, а на крају и према себи. КК Партизан неће дозволити да се тај успостављени систем уруши.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести