ШОК ИЗ АМЕРИКЕ - БОГДАН БОГДАНОВИЋ НАПУШТА АТЛАНТУ? Хокси крећу у реконструкцију тима, спремни су да се одрекну и Србина!

Српски кошаркаш Богдан Богдановић могао би ускоро да напусти Атланту, открива познати НБА инсајдер Марк Стајн.
а
Фото: Youtube printscreen/NBA

Хокси нису задовољни тренутном ситуацијом у тиму и спремају озбиљну реконструкцију. Схватили су да од ове сезоне неће бити ништа, па желе максимално да искористе ситуацију. Хоће да граде екипу око Треа Јанга и Џејлена Џонсона, па ће остале звезде тима, укључујући и Богдана, наводно бити доступне за трејд.

"Атланта је одлучна да гради тим око Треа Јанга и Џејлена Џонсона под тренером Кевином Снајдером. То значи да су Дежонте Мареј, Диандре Хантер и Клинт Капела на листи за трејд. Такође, очекује се да ће велику пажњу привући и шутер Богдан Богдановић, ништа мању од било кога другог из састава Хокса", открива Марк Стајн.

Фото: Youtube printscreen/Avala News America

Богдан игра сјајно ове сезоне и нема сумње да би га многи радо видели у својој екипи, што Хокси очито желе максимално да искористе.

Српски кошаркаш ове сезоне просечно бележи 17,7 поена на мечу и један је од кандидата за најбољег играча са клупе у НБА лиги.

Богдан има уговор са Атлантом до краја сезоне 2026/27.

Курир спорт/J.M./Bleacherreport 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести