СВЕТЕ ПАЗИ, СОМБОРАЦ У НБА ЛИГИ ГАЗИ Јокић бољи од Нуркића за победу Денвера, Бостон славио против Филаделфије

ФИНИКС: Кошаркаши Денвера победили су на гостовању екипу Финикса резултатом 119:111 у ноћашњој утакмици НБА лиге.
1
Фото: Tanjug (AP Photo/Matt York)

Најбољи у тиму из Колорада био је српски кошаркаш Никола Јокић са 21 поеном, пет скокова и 16 асистенција, док је Реџи Џексон додао 20 поена.

У тиму Финикса истакао се Јусуф Нуркић са 31 поеном.

Кошаркаши Бостона победили су на домаћем терену екипу Филаделфија резултатом 125:119.

Екипу из Масачусетса је до победе водио Џејсон Тејтум са 21 поеном, седам скокова и четири асистенције, док је Дерик Вајт додао 21 поен, уз шест скокова и четири асистенције.

Најефикаснији у пораженом тиму био је Патрик Беверли са 26 поена, осам скокова и седам асистенција.

У осталим утакмицама остварени су следећи резултати: Орландо - Вашингтон 130:125, Мемфис - Далас 108:94, Њујорк никси - Торонто 119:106 и Њу Орлеанс - Сан Антонио 121:106.

„Морамо да побеђујемо и у гостима

Фото: Tanjug (AP Photo/Matt York)

Кошаркаш Денвера и репрезентативац Србије Никола Јокић изјавио је након меча са Финиксом, да његов тим мора да побеђује у гостима ако жели да буде добар.

Кошаркаши Денвера победили су на гостовању екипу Финикса резултатом 119:111 у ноћашњој утакмици НБА лиге.

Најбољи у тиму из Колорада био је српски кошаркаш Никола Јокић са 21 поеном, пет скокова и 16 асистенција, док је Реџи Џексон додао 20 поена.

„У последњих неколико утакмица на страни нисмо баш играли добро, пробали смо да се побољшамо и да дођемо до неке победе. Код куће смо непоражени, али ако желимо да будемо добар тим, морамо да будемо добри и на страни. Дајемо све од себе. Само ми је драго да сви делимо лопту, потпуно смо подређени систему. Тако смо и освојили титулу, па настављамо да играмо на исти начин. Мислим да је невероватно када играмо једни за друге, цела наша група жели да игра тим стилом кошарке”, изјавио је Јокић за НБА ТВ.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести