Одбојкаши Војводине дочекују Спартак из Љига

Пет утакмица и пет максималних победа, то је биланс одбојкаша Војводине НС семе у шампионату Србије, што подразумева и прво место на табели.
Odbojkasi Vojvodine NS seme u jakom ritmu
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Ређају Новосађани утакмицу за утакмицом, готово без паузе, у четвртак су славили победу над Јединством из Старе Пазове, а очекују их сусрети са истим ривалом у Купу.

Спартак из Љига је наредни противник разиграног актуелног шампиона. На прошлом сусрету је тренер Неџад Османкач мешао карте, пружио шансу свим играчима да се разиграју и дају допринос победи, па нема разлога да тако не буде и сутра од 18.30 часова, с доста слабијим ривалом од Јединства. Љижани су очекивано при дну табеле те не би требали да представљају проблем црвено-белима да вежу и шести максимални тријумф, али овакво очекивање треба потврдити на терену.

„Опуштања нема, морамо да играмо максимално од првог до последњег поена, то је једини прави пут. Екипа из Љига уме да буде неугодна, ту је и Владан Ђорђевић некадашњи учесник Олимпијских игара, Гајевић је један од главних играча, а очигледно да је нови тренер Шаренац донео бољитак. Спартак је победом над Нишлијама побегао с дна. Морамо максимално да се ангажујемо и да се држимо наше игре, само у том случају не би требало да буде проблема“, упозорио је шеф струке Војводине НС семе Неџад Османкач.

Истакао се Марко Наранчић у дуелу са Сремцима, понео се капитенски и истиче важност дуге клупе.

„Добро је што смо сви играли против Јединства, показало се по ко зна који пут да сви можемо да понесемо део терета. Следећи задатак је да у сусрету са Спартаком оправдамо очекивања, а не треба их посебно истицати. Мислим да би дуга клупа могла да буде наш адут и у наредном периоду, пуно је изазова, темпо је веома брз и што више расположених играча може да направи разлику“, поручио је Наранчић.

М. Ристић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести