Одбојкаши Војводине на гостовању у Љигу: Обавезно узети три бода

Хладан туш у претходном колу одбојкашке Суперлиге није дошао баш у згодно време Војводини НС семе, јер је до плеј-офа преостало још да се одиграју три утакмице, али Новосађани и даље имају шансу да се домогну прве позиције на табели.
Odbojkasi Vojvodine
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Нимало лаки противници су на путу српског шампиона, али данашњи би ипак требало да буде најмањи проблем. У 16. колу домаћег првенства Воша у 19 часова гостује Спартаку у Љигу. Домаћин је у серији од четири пораза и црвено-бели важе, наравно, за апсолутног фаворита. Завршница лигашког дела првенства је, међутим, увек непредвидива јер се све екипе грчевито боре за сваки сет. 

– Када си шампион сви хоће да ти узму скалп. То се и десило у утакмици коју смо изгубили од Пожаљевљана. Ми ћемо максимал-

но да се потрудимо да добијемо дуел против Љижана. Потом нам остају још два кола до плеј-офа, који је сасвим друга прича и ту мора да се даје 100 посто – нагласио је Немања Чубрило, средњи блокер Војводине.

У првом међусобном сусрету ове сезоне Спартак је у Новом Саду узео сет, а с обзиром на то да је при дну табеле, очекује се да ће свим силама покушати да против шампиона дође до повољног резултата.

– Они имају сво право да се надају, да нападају и очекују добар исход, а наше је да се одбранимо и однесемо сва три бода из Љига – поручио је Чубрило.

После овог сусрета Војводину очекују још дуели са Радничким и Рибницом.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести