Полуфинале плеј-офа: Војводина у Пожаревцу, Спартак чека Звезду

Одбојкаши Војводине НС семе воде 1:0 у полуфиналној серији плеј-офа против Младог радника, а данас играју другу утакмицу у Пожаревцу, од 19 часова.
stefan kovacevic, fbakic
Фото: Стефан Ковачевић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

После добре, надахнуте и борбене игре у Новом Саду, актуелни шампион жели да настави у истом ритму, те да брејком дође на корак до финала.

Сви у табору црвено-белих спремни су за нови дуел, ривала поштују, свесни да места опуштању нема, али исто тако верују да много тога зависи од њих самих.

„Рецепт знамо и најважније је да поновимо озбиљан приступ из првог сусрета, да одмах наметнемо ритам и од почетка до краја одиграмо максимално ангажовано. Иако у неким претходним сусретима нисмо блистали, први полуфинални меч одиграли смо с много мотива и енергије, били смо тим, показали квалитет, па је дошао и резултат. Важно је да се данас покажемо у најбољем издању“, рекао је средњи блокер Стефан Ковачевић.

Новосађани иду у Пожаревац са победничким амбицијама.

„Треба да будемо концентрисани и да пружимо максимум. Наравно, знамо колико је важан овај сусрет, јер бисмо у случају  да поведемо са 2:0 у трећем сусрету чекали Млади радник у Новом Саду. Зато желимо да се и у Пожаревцу покажемо у правом светлу и да трујумфујемо“, најавио је Ковачевић.

У другом полуфиналу данас играју у Суботици Спартак и Црвена звезда (Звезда води са 1:0), од 18 часова. Треће утакмице су на програму 13. априла.         

М. Р.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести