СЕЛЕКТОР ОДБОЈКАШИЦА СРБИЈЕ ГВИДЕТИ ОПТИМИСТА ПРЕД ПРЕСУДНЕ МЕЧЕВЕ Све је отворено и и даље у нашим рукама

Одбојкашице Србије претрпеле су први пораз на квалификационом турниру за Олимпијске игре од Доминиканске Републике.  Турнир се одржава у Кини.
s
Фото: Youtube printscreen/ SportalRS

Ситуација се сада поприлично искомпликовала, па ће до краја такмичења две победе гарантовати пласман у Париз, али би у неком односу снага можда и један тријумф био довољан.

Селектор Србије Ђовани Гвидети похвалио је противнице и истакао да су мисли већ сада усмерене ка последња два кола и одлучујуће мечеве са Холандијом и Кином.

- Играле су добро током целог тока утакмице, биле одличне на пријему, а у нападу су стално налазиле решења. Што се тиче наше репрезентације, много смо се мучили у нападу, али за то велике заслуге иду репрезентацији Доминиканске Републике.

- Играле су добро током целог тока утакмице, биле одличне на пријему, а у нападу су стално налазиле решења. Што се тиче наше репрезентације, много смо се мучили у нападу, али за то велике заслуге иду репрезентацији Доминиканске Републике. Сада се окрећемо следећој утакмици. Све је отворено, све је и даље у нашим рукама. Желимо да победимо на следеће две утакмице. Наредни меч је против Холандије и морамо да се припремимо што је могуће пре - рекљо је селктпор Гвидети. 

Србија против Хиландије игра у суботу ујутру.

(Телеграф.рс)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести