Војводина НС семе - Млади радник 3:2

Воша је савладала Млади радник у 8. колу Суперлиге, који је био одложен због коронавируса у њеним редовима.
 Napad Voše na blok Mladog radnika Foto: F. Bakić
Фото: Напад Воше на блок Младог радника Фото: Ф. Бакић

У победничком стилу се Војводина НС семе вратила утакмицама после паузе од нешто више од месец дана. 

Савладала је Млади радник у 8. колу Суперлиге, који је био одложен због коронавируса у њеним редовима. Наставили су Новосађани тамо где су стали и уписали су седми тријумф, али први пут нису до њега дошли максималним резултатом. Био је ово тек други дуел у сезони у ком је Воша морала да одигра пет сетова. 

Пожаревљани су у три сета парирали домаћину и показали се као тврд орах, али је на крају ипак квалитет пресудио у корист Воше. Све у свему, на прави начин су се црвено-бели припремили за дерби првенства с Рибницом, који их у суботу очекује у Спенсу. 

Стратег Новосађана Синиша Гавранчић на терен је извео најјачи састав, који је расположен, из свих оружја кренуо на госте и лако је повео 1:0. Зашкрипало је у наставку и у следећа два сета Млади радник био је бољи. Сервис га је одлично служио, напад је добро функционисао, али ипак уз велику борбу успео је да преокрене на 2:1.

На време су Новосађани консолидовали редове и повратили су игру и енергију из првог сета. То им је донело изједначење, али је уследио одлучујући сет у којем се ломио резултат. Имали су домаћини 12:10, али се Млади радник није предавао. Држао се до самог краја, мада решења за Благојевића није имао па је победа припала шампиону.

Ј.И. 

Војводина НС семеМлади радник 3:2 (25:13, 23:25, 20:25, 25:17, 15:13)

НОВИ САД: Мала сала Спенса, без присуства публике, судије: Симић, Радовановић.

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 4, Брборић (либеро 2), Чубрило, Бајандић, Ковачевић 10, Негић (либеро 1), Машуловић 14, Бошњак, Буша, Благојевић 22, Пришић, Тодоровић 4, Рудић, Перић 19.

МЛАДИ РАДНИК: Поломац 14, Пајкић 1, Мијајловић, Мицић 2, Вуликић 2, Тонић, Сејду 4, Убипарип 4, Жугић 114, Илић, Лазаревић, Бојовић 24, Лаје 4, Крстић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести