Аруновић и Микец освојили сребро на ЕП у Ђеру

ЂЕР:  Српски стрелци Дамир Микец и Зорана Аруновић освојили су вечерас сребрну медаљу на првенству Европе у Ђеру у конкуренцији мешовитих тимова.
prvaci evrope miks pistolj arunovic mikec
Фото: Streljački savez Srbije/arhivski snimak

Они су у финалу имали 480 кругова, 2,8 мање од руског пара Маргарите Ломове и Антона Цермусова, који су уједно поставили и светски рекорд.

Бронзу су освојили Олена Костевич и Олеха Омелчук из Украјине.

Премијерка Брнабић честитала Аруновићевој и Микецу

БЕОГРАД:  Председница Владе Републике Србије, Ана Брнабић честитала је данас Зорани Аруновић и Дамиру Микецу освајање сребрне медаље на Европском првенству у стрељаштву у Ђеру. 

„Наши шампиони у стрељаштву, Зорана Аруновић и Дамир Микец, обрадовали су нас још једним одличјем - сребрном медаљом освојеном на Европском првенству у Ђеру.

У име Владе Републике Србије и своје име, вама, вашем тиму и Стрељачком савезу Србије честитам на још једном великом успеху. Хвала вам што нас чините поносним. 

Желим вам још много нових спортских успеха.“, наводи се у честитки премијерке Брнабић, саопштила је Канцеларија за сарадњу с медијима Владе Републике Србије. 

Честитка Удовичића

БЕОГРАД: Министар омладине и спорта Вања Удовичић честитао је данас Зорани Аруновић и Дамиру Микецу који су на Европском првенству у стрељаштву у Ђеру освојили сребрну медаљу.

"И ову годину почињемо са медаљама - наша Зорана Аруновић и Дамир Микец су на Европском првенству у стрељаштву у Ђеру, постали европски вицешампиони! Ово је још један у дугачком низу успеха којим су нас ови велики шампиони стрељаштва обрадовали и учинили поносним!

Честитам Зорани и Дамиру, њиховим стручним штабовима и Стрељачком савезу Србију! Свака част!“, наводи се у честитки министра Удовичића, саопштило је Министарство омладине и спорта.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести