Бач изабрао најбоље спортисте у 2017. години

Општина Бач изабрала је најуспешније спортисте и спортске колективе за 2017. годину, што никако није био лаган задатак будући да је спорт веома заступљен у овој средини.
Najbolji u opstini Bac
Фото: Приватна архива

Звање најбољег клуба понео је Одбојкашки клуб Партизан, сада члан Друге лиге, а прошле године најбољи у Прво војвођанској лиги. Најбољи пионир и пионирка су из фудбала, Моња Јошић стандардни члан наше пионирске репрезентације и Вукашин Давидов, капитен тима и репрезентације Војводине.

Најбољи у кадетском узрасту су из одбојке. Нађа Умићевић, чланица Партизана, већ је занимљива већим клубовима из окружења и сврстава се у ред најталентованијих. Војислав Николајевић из мушког клуба је иако са свега 14 година члан прве екипе, а позван је и у кадетску репрезентацију Србије.

Најбољи јуниор је Стеван Владисављев из Клуба дизања тегова Херкулес. Владисављев је јуниорски репрезентативац и двоструки државни рекордер. Најбољи сениор је одбојкаш Борис Смиљанић, десет сезона члан Партизана и тренер пионирки.

Најбољ ветеран је Анте Чавар из Удружења спортских риболоваца Подунавље, а најбољи спортски радник Виктор Генић из Фудбалског клуба Тврђава, иначе координатор млађих категорија у ФС Војводине. 

М. Р.

 

EUR/RSD 117.1109
Најновије вести