(ВИДЕО) ОНА ЈЕ ТА Спортисти полудели за овом женом! На први поглед она је САВРШЕНА, али... Нешто ипак њихову срећу КВАРИ (ВИДЕО)

Емили Пелегрини је проглашена најзгоднијом цицом откако се појавила на Инстаграму. Као таква, залудела је многе мушкарце, богаташе, спортисте. Нуде јој изласке, путовања, љубав...
e
Фото: Printscreen/Instagram/emilypellegrini

Девојка са заносним облинама, узаним струком, смеђом дугом косом и шармантним осмехом прави је мамац за фудбалере, ММА борце и милијардере који јој шаљу разноразне понуде за провод у хотелима са 5 звездица, накит и аутомобиле.

Али, постоји једна цака. Емили није стварна особа. Да добро сте чули.

Емили Пелегрини је модел генерисан вештачком интелигенцијом. Њени реалистични видео снимци, фотографије на којима се смеши направљене су од стране вештачке интелигенције, што је њеном креатору донело 10.000 долара за само шест недеља од како је Емили на Инстаграму.

- Питао сам Chat GPT како изгледа девојка из снова просечног мушкарца и писало је смеђа коса, дуге ноге, па сам је направио тачно како пише - рекао је креатор за Дејли мејл.

- Циљ је био да је учиним допадљивом и привлачном. Желео сам да буде што стварнија. Веома је занимљиво како је мушкарци контактирају. Преко Инстаграм она добија директне поруке од заиста познати људи, попут фудбалера, милијардера, ММА бораца и тенисера. Мисле да је стварна. Позивају је у Дубаи да са њима проведе одмор.

 

Постојао је тренутак када сам помислио "Шта се то ј**е дешава. Један фудбалер ју је питао: "Како је могуће да тако лепа дама нема дечка?""

Повучен добрим успехом Емили Пелегрини, њен креатор је направио и њену сестру Фиону, која већ има преко 30.000 пратилаца на Инстаграму.

Курир

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести