Сеха лига: Војводина завршила регионално такмичење

Рукометаши Војводине поражени су и у реванш мечу четвртфинала Сеха лиге од Вардара и тако завршили учешће у овом регионалном такмичењу.
Сеха лига
Фото: Сеха лига

Македонци су славили и у првој утакмици у Скопљу (38:25) и тако настављају поход на шесту титулу у регионалној лиги.

Одлична је била Војводина у уводним минутима. Комбиновани састав Новосађана играо је опуштено, пулени Драгана Кукића и лако су долазили до погодака против искуснијег ривала. Новосађани су играли зонску одбрану која је била велики проблем за госте у првих 15 минута. Уследио је нешто слабији период Воше, која се мучила у нападу, па су се тако црвено-црни вратили на три гола заостатка. Као и у првом мечу најрасположенији у табору Новосађана били су Симо Шијан и Александар Куртеш који су предводили нападачке снаге домаћих.

У наставку сусрета домаћи су много грешили што су гости из Скопља казнили и први пут повели у 40. минуту. Заиграли су боље гости из Вардара и на искуство успели по други пут да савладају млади тим Војводине.     

ВојводинаВардар 26:32 (15:11)

НОВИ САД: СЦ Слана бара, гледалаца 200. Судије: Јуриновић и Мрвица (Хрватска). Седмерци: Војводина 5 (4), Вардар 5 (4). Искључења: Војводина 6, Вардар 4 минута.

ВОЈВОДИНА: Лучин (5 одбрана, 1 седмерац), Арсенић (1 одбрана), Милић 2, Шијан 9 (3), Ковачевић 3, Машић, Подунавац 2, Ма. Драшко (1 одбрана), Мл. Драшко 2, Ђ. Драшко 3 (1), Павловић, Куртеш 5, Чавић.

ВАРДАР: Манасков 1 (1), Јагуриновски 2, Аларов 2, Моралес 2, Георгиевски 10, Добрковић, Карапалевски, Томовски (4 одбране), Чувара 7 (3), Лазаревски 2, Талески 6, Дутра, Атанасовски, Стојановски, Кјосевски, Гогов (5 одбрана, 1 седмерац).

В. Г.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести