Ватерполисти Бечеја забележили и другу победу

Иако се оба ривала окршаја крај Тисе решили у своју корист по две четвртине, победу су забележили Бечејци.
Vaterpolisti Bečeja/V. Jankov
Фото: В. Јанков/Ватерполисти Бечеја

И то убедљивом разликом од пет голова (14:9). Пресудио је последњи период игре у којем су Београђани доживели „потоп“ (0:6)!? Очито да су момци са Тисе физички боље припремљени, а и квалитет је на њиховој страни, па „ајкуле са Таша“ немају за чим да жале.

Највише голова постигнуто је у првој четвртини. Бечејци су повели са 2:0, али су Београђани преокренули резултат на 5:3 у њихову корист, да би се на први одмор отишло са 4:5. На полувремену је било 6:6. У трећој четвртини резултатска клацкалица се зауставила на 8:9, а у последњем периоду утакмице прво је рампу спустио голман Жолт Бушић са седам, од својих 10 у последње две четвртине, одбрана, а у нападу су се распуцали саиграчи и укњижена је друга узастопна победа.

Поред голмана Бушића, похвале заслужује и корпулентни Чавић, који је у свакој четвртини постигао по један погодак.

Четири пута се у листу стрелаца уписао и најефикаснији играч Београда Мулиа.

Бечеј – Београд 14:9 (4:5, 2:1, 2:3, 6:0)

БЕЧЕЈ: Пливалиште затвореног базена ОСЦ „Ђорђе Предин Баџа“. Гледалаца: 300 Судије: Дарио Балажевић (Суботица) и Игор Виријевић (Зрењанин). Играч више: Бечеј 12(4), Београд 10 (4). Петерци: Бечеј 2(2), Београд 2(2).

БЕЧЕЈ: Мурошев (4 одбране), Велимиров, Чавић 4(1), Ћурчин 1, Катић 2(1), Месарош 2, Пантић, Перић 2, Ковачев, Шашин 2, Јовић, Коровљев 1, Бушић (10 одбрана), Крстоношић.

БЕОГРАД: Васовић (10 одбрана), Шабан 1, Бероња, Јовановић 1, М.Шуберић 1, Ражнатовић, Покрајац, Ј. Шуберић, Варда, Мулиа 4 (1), Ђујић 1, Стаматов 1, Узелац, Новичић. 

В. Јанков

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести