атентат

Свет ОЧЕКУЈЕ СЕ ДА ЋЕ СЕ СЛОВАЧКИ ПРЕМИЈЕР ОПОРАВИТИ Фицо је при свести и приближава се позитивним прогнозама, остаје у болници
Потпредседник Владе Словачке и министар одбране Роберт Калињак саопштио је данас да је премијер Роберт Фицо при свести и да се лекари надају позитивној прогнози.
Свет Орбан о позадини покушаја убиства Фица: Претпоставке о вези атентата и рата у Украјини су оправдане
БУДИМПЕШТА: Мађарски премијер Виктор Орбан сматра да је оправдано претпоставити да постоји веза између атентата на словачког премијера Роберта Фица и рата у Украјини.
Свет После ПОКУШАЈА АТЕНТАТА на премијера, НОВЕ ПРЕТЊЕ У СЛОВАЧКОЈ Ево ко су нове мете! Земља на ивици ГРАЂАНСКОГ РАТА
Словачка полиција забележила је пораст претњи на друштвеним мрежама члановима владе и високим званичницима земље након атентата на премијера Роберта Фица, саопштио је данас начелник полиције Лубомир Шолак на конференцији за новинаре.
Свет ПРЕДСЕДНИК СЛОВАЧКЕ ПЕЛЕГРИНИ ПОСЕТИО ФИЦА У БОЛНИЦИ: Може да говори, али је уморан
Новоизабрани председник Словачке Петер Пелегрини изјавио је данас да је разговарао у болници са премијером Робертом Фицом на којег је јуче извршен атентат.
Свет НОВЕ ВЕСТИ О РАЊЕНОМ ПРЕМИЈЕРУ СЛОВАЧКЕ Влада Словачке се огласила ЕВО У КАКВОМ ЈЕ СТАЊУ
Заменик премијера и министар животне средине Словачке Томаш Тараба рекао је да живот премијера те земље Роберта Фица, који је преживео покушај атентата, није у опасности. „Мислим да ће на крају преживети.
Свет ФИЦО ЋЕ ПРЕЖИВЕТИ Вицепремијер Словачке: Тренутно је ван животне опасности! СРЕЋОМ, операција је ПРОШЛА ДОБРО
БРАТИСЛАВА: Словачки вицепремијер Томас Тараба изјавио је вечерас да верује је премијер Роберт Фицо ван животне опасности и да ће ''преживети'' покушај убиства до којег је дошло раније данас.
Свет ЛЕКАРИ СЕ ЈОШ БОРЕ ЗА ЖИВОТ РОБЕРТА ФИЦА Оперишу га сатима, у критичном је стању!
БАНСКА БИСТРИЦА: Словачки премијер Роберт Фицо и даље је у изузетно тешком здравственом стању и његова операција и даље траје, изјавио је вечерас министар одбране Роберт Калињак на заједничкој конференцији за медије са министром унутрашњих послова Матушом Шутај Ештоком.
Политика АТЕНТАТ ЕВРОПСКЕ ДУБОКЕ ДРЖАВЕ НА РОБЕРТА ФИЦА: Огољена западна политика против државника којима је интерес сопствене земље на првом месту (ФОТО, ВИДЕО)
На словачког премијера Роберта Фица данас је покушан атентат у Хандлови, 150 километара североисточно од Братиславе. Он је том приликом рањен, а убрзо након тога је пребачен у болницу.
Свет НАПАДАЧ НА ФИЦА ПЕСНИК И ОСНИВАЧ ПОКРЕТА ПРОТИВ НАСИЉА Важи за великог критичара власти
Осумњичени за атентат на словачког премијера Роберта Фица идентификован је као Јурај Цинтула, 71-годишњи песник и оснивач ''Покрета против насиља'', пренела је словачка Правда.
Политика ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ УПУЋЕНЕ ПРЕДСЕДНКУ ВУЧИЋУ НАКОН ЊЕГОВЕ ОБЈАВЕ О ФИЦУ: То је била проба за атентат на тебе
Председник Србије Александар Вучић на свом налогу на друштвеној мрежи Икс огласио се поводом рањавања словачког премијера Роберта Фица, на којег је пуцано данас код Братиславе.
EUR/RSD 117.1131
Најновије вести