честерег

Хроника У ХРАМОВИМА У БАНАТСКОМ ДВОРУ И ЧЕСТЕРЕГУ Девојка крала по црквама, узимала новац из кутија за добровољни прилог
Припадници зрењанинске полиције су расветлили крађе из две цркве на територији општине Житиште и, по налогу главног јавног тужиоца Основног јавног тужилаштва у Зрењанину, ухапсили А. П. (24) из околине Нове Црње, због сумње да је починила ова кривична дела.
Војводина БОЉЕ СНАБДЕВАЊЕ ПИЈАЋОМ ВОДОМ Нови бунар за Честерег
Како би се обезбедило боље снабдевање пијаћом водом за насеље Честерег у општини Житиште, започето је бушење и опремање новог бунара.
Војводина ПЕСНИЧКО ВЕЧЕ ГИМНАЗИЈАЛЦА НЕМАЊЕ РАДУЉА Ускоро и прва збирка песама
ЧЕСТЕРЕГ: Песничко вече под називом „Скривено у мени, или постоји“, које је одржано у Културном центру Зрењанина, а на којој се представио млади песник и ученик четвртог разреда зрењанинске гимназије Немања Радуљ из Честерега, села на територији Општине Житиште, изазвало је велику пажњу овдашње публике.
Спорт / Фудбал ЗРЕЊАНИНСКА ЛИГА Напредак на врху
Напредак - ОФК Стајићево 5:1 (2:1)
Војводина У Честерегу Светско првенство у кувању босанског лонца
ЧЕСТЕРЕГ:  Дан Месне заједнице Честерег, села на подручју општине Житиште, биће обележен културно – забавним и спортским програмом, који је почео данас скупом у Дому културе и полагањем венаца на спомен-обележја жртвама Другог светског рата и ратова деведесетих година на простору бивше Југославије.
Војводина Земљорадничка задруга „Младенова Крајина” у Честерегу: Намирују дугове продајом њива
ЧЕСТЕРЕГ: Земљорадничка задруга „Младенова Крајина“ из Честерега расписала је оглас за продају пољопривредног земљишта путем лицитације. На продају је понуђено око 68 хектара њива четврте и пете класе, у катастарској општини Честерег, по почетној цени од 10.000 евра по хектару. Понуде се примају до 15. октобра, а истог дана биће и отварање понуда.
Војводина Промовисана књига „Миленијумске тајне Честерега”
ЧЕСТЕРЕГ: Књига „Миленијумске тајне Честерега“ аутора Милорада Савића промовисана је у суботу у Честерегу, у склопу обележавања 75 година досељавања Крајишника у то банатско село.
EUR/RSD 117.1131
Најновије вести