полиција

Друштво ПОЛИЦИЈА НА ПУТЕВИМА СРБИЈЕ Не поштујемо ОВА ДВА ПРАВИЛА, зато су казне РИГОРОЗНЕ
Помоћник начелника Управе саобраћајне полиције Златко Беленцан рекао је данас да ће се током празничних дана вршити контрола возача због алкохола и проверавати коришћење сигурносних појасева на предњем, а посебно на задњем седишту.
Хроника ВОЗИО БЕЗ ПОЛОЖЕНОГ ВОЗАЧКОГ ИСПИТА Кулска полиција одузела ауто
Кулска полиција искључила је из саобраћаја возача (29) који је у околини тог места возио oпел без положеног возачког испита.
Хроника ДРАМА У НОВОМ ПАЗАРУ: Младић прво напао па киднаповао девојку, полиција у филмској потери УСПЕЛА ДА ЈЕ СПАСЕ
НОВИ ПАЗАР: Права драма одиграла се у центру Новог Пазара када је младић Ф.Б. (22) према незваничним информацијама са терена прво физички напао девојку, а затим одвијао и убацио у возило упутивши се у правцу Сјенице.
Хроника ПРИВЕДЕН НЕБОЈША ИЛИЋ: Тим менаџер Звезде и репрезентације ВОЗИО ПИЈАН У СУПРОТНОМ СМЕРУ, ПА ПОКУШАО ДА ПОБЕГНЕ ПОЛИЦИЈИ
Небојша Илић, тим менаџер Црвене звезде и кошаркашке репрезентације Србије, приведен је због бежања полицији, затим вожње у супротном смеру и у пијаном стању.
Хроника НА ТЕРИТОРИЈИ СУБОТИЦЕ Полиција казнила пијане и дрогиране возаче
Петоро возача искључено је из саобраћаја у ноћи између суботе и недеље због вожње под дејством алкохола и психоактивних супстанци.
Нови Сад ПОЛИЦАЈЦИ У БАНГЛАДЕШУ - Помоћ за породице будућих првака (ФОТО)
Представници Удружења полицајаца и грађана „Безбедна заједница“ посетили су породице и децу у подстандардном новосадском насељу Бангладеш.
Друштво ВОЗАЧИ, ОПРЕЗ! Следи НАЈРИГОРОЗНИЈА КОНТРОЛА САОБРАЋАЈА до сада: МУП ће користити све камере, радаре, али и пресретаче
Нешто мање од 100 аутомобила одузето је за два месеца од када се примењује мера привременог одузимања возила. Уочи ускршњих и провомајских празника, МУП најављује појачану контролу саобраћаја. Биће укључене све камере, радари и пресретачи.
Хроника ТИНЕЈЏЕРИ ЛОМИЛИ ИНВЕНТАР, ПА ИЗАЗВАЛИ ПОЖАР Расветљен случај паљења воза у Батајници
Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду у сарадњи са Одељењем за малолетнике Вишег јавног тужилаштва у Београду брзом и ефикасном акцијом расветлили су паљење вагона „БГ воза“ које се догодило прексиноћ у Батајници.
Хроника У ЦЕНТРУ ЧАЧКА: Изгорела књиговодствена агенција, полиција испитује случај (ФОТО)
ЧАЧАК: У ширем центру Чачка, у Обилићевој улици око један сат иза поноћи дошло је до пожара у пословном објекту једне књиговодствене агенције. На лице места, одмах по пријави упућене су ватрогасне екипе.
Хроника ОРУЖЈЕ У КУЋИ МАЛОЛЕТНОГ СУБОТИЧАНИНА Украли нафту из камиона
Припадници Министарства унутрашњих послова у Суботици, по налогу Основног јавног тужилаштва у том граду, поднеће кривичну пријаву против осамнестогодишњег Суботичанина и двадесетшестогодишњег мушкарца из околине Сомбора због постојања основа сумње да су извршили кривично дело тешка крађа, док ће по налогу заменика тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Суботици бити поднета кривична пријава и против шеснаестогодишњака, такође из Суботице, за исто кривично дело.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести