одмаралиште

Војводина ПРЕДВИЂЕНА ОБНОВА ОДМАРАЛИШТА ЦРВЕНОГ КРСТА У ВРШЦУ Улагање 20 милиона динара
ВРШАЦ: Одмаралиште Црвеног крста у Вршцу, које махом користе деца из социјално угрожених породица, ове године би требало да буде обновљено.
Економија / Наслови Одмаралиште на Тиси и фирма Слога понуђени за 112,8 мил РСД
КАЊИЖА: Занатско-инсталатерска фирма Слога у стечају понуђена је на продају као правно лице по почетној цени од 112,8 милиона динара, објавила је Агенција за лиценцирање стечајних управника.
Економија Почетна цена Одмаралишта „Војводина“ у Игалу близу пет милиона евра
Покрајинска Влада и Привредна комора Војводине огласиле су продају одмаралишта “Војводина“ са депандансом у Игалу по почетној цени од 4.707.592,15 евра .
Војводина Бачка Паланка има излетиште и одмаралиште у Багремари
Мало је градова који на само два километра од центра вароши с једне стране имају излетиште са одмаралиштем у багремовој шуми која се простире на око 400 хектара, а с друге стране на истом одстојању Дунав и поред њега прелепо заливно језеро.
Војводина Летовање за 200 војвођанских малишана
БАЧКА ПАЛАНКА: Овог лета у пет седмодневних смена у одмаралишту Црвеног крста “Багремара” у Бачкој Паланци боравиће 200 деце из неколико војвођанских општина.
Магазин / Путовања Отворено најскупље одмаралиште, 100.000 евра ноћење
МАНИЛА: Најскупље одмаралиште на свету, у којем ноћење кошта 100.000 евра, отворено је на приватном острву Банва, које се налази у оквиру архипелага Палаван на Филипинима. 
Војводина Инђија почиње реновирање одмаралишта у Сутомору
ИНЂИЈА: Одлуком одборника Скупштине општине Инђија већ половином наредног месеца почеће реконструкција и доградња дечијег одмаралишта у Сутомору, у власништву ове сремске општине. Објекат је у веома лошем стању и последњих година није се користио.
Економија / Наслови Српска одмаралишта на Јадрану слово на папиру
НОВИ САД: Европски суд за људска права одбацио је као неосновану тужбу београдског предузећа „Младост турист” а. д, које је тужило државу Хрватску тражећи повраћај својих некретина у Тисном на острву Муртеру.
Војводина Сомборци обновили закуп одмаралишта у Крањској Гори
СОМБОР: Надлежно Јавно комунално предузеће „Простор“ ових је дана обелоданило да је закључен уговор о закупу некадашњег варошког одмаралишта „Пионир“ у Крањској Гори.
Друштво Предраг Вулетић обишао одмаралиште Црвеног крста „Багремара"
Покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић, обишао је одмаралиште Црвеног крста „Багремара“ у Бачкој Паланци, где борави тридесет четворо деце, из осам војвођанских општина које спадају у други трећи и четврти степен категорије развијености, социјално угрожених породица.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести