популарност

PhotoVideo
Магазин / Наслови НИСАМ ЈА ИНФЛУЕНСЕР Марко Арсић о популарности на друштвеним мрежама и боравку у југоисточној Азији
Популарни креатор хумористичких видео-снимака Марко Арсић, познатији под надимком „Фамилијо бе”, постао је  моментални хит на друштвеним мрежама, а на Инстаграму броји чак 325 хиљада пратилаца.
PhotoVideo
Магазин / Наслови ЈА САМ ЈЕДНА ВЕЛИКА СВАШТАРА Инфлуенсер Веселин Владимир Звекић о животу иза камера
По­зна­ти ин­флу­ен­сер Ве­се­лин Вла­ди­мир Зве­кић на Ин­ста­гра­му бро­ји го­то­во 370 хи­ља­да пра­ти­ла­ца, а са сво­јом пу­бли­ком сва­ко­днев­но де­ли са­ти­рич­не ске­че­ве ко­ји су ин­спи­ри­са­ни ствар­ним ли­ко­ви­ма и до­га­ђа­ји­ма.
Магазин / Занимљивости НАЈПОПУЛАРНИЈЕ ЖЕНСКО ИМЕ НА СВЕТУ Исто звучи на сваком језику и ИМА ПРЕДИВНО ЗНАЧЕЊЕ
Ово име носе и многе девојчице у Србији, погађате ли о којем је имену реч?
Video
Спорт / Кошарка (ВИДЕО) ОТВОРИО ДУШУ Јокић: Волео бих да ме нико не зна! Ево шта српском кошаркашу НАЈВИШЕ СМЕТА и због чега је ТУЖАН
Готово да не постоји особа која не зна ко је Никола Јокић, а он тврди да му толика популарност уопште не прија.
Политика ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ ОБАРА РЕКОРДЕ ТикТок усијан БРОЈКЕ СВЕ ГОВОРЕ
Подршка председнику Србије Александру Вучићу на друштвеним мрежама расте из дана у дан, а најбољи доказ за то је број пратилаца, свиђања и дељења на Тиктоку и Инстраграму.
Магазин / Занимљивости Призор усред Београда као из филмова Овај ПАС је ЗВЕЗДА ДРУШТВЕНИХ МРЕЖА, многи га ПРЕПОЗНАЈУ на УЛИЦИ
Пас бело-браон боје којег људи најчешће виђају на Чукарици и у Обреновцу поново је насмејао интернет кориснике.
Магазин / Гламур ПОПУЛАРНОСТ МЕГАН МАРКЛ НА РЕКОРДНО НИСКОМ НИВОУ, седам од 10 Британаца нема лепе речи за њу  
ЛОНДОН: Став јавног мњења о војвоткињи од Сасекса Меган Маркл у Британији је на рекордно ниском нивоу - седам од 10 људи има негативно мишљење о њој, показују нове анкете.
Магазин / Гламур Биковић у врху популарности у Русији
МОСКВА: Српски глумац Милош Биковић налаyи се на другом месту по популарности у Русији, а према рејтингу руског аналитичког часописа "Билтен филмских дистрибутера" и званичној бази филмских и серијских података, која је руска верзија ИМБД.
Магазин / Наслови Сарајево: Проблеми са све популарнијим електро тротинетима
САРАЈЕВО: Електрични тротинети су као превозно средство у Сарајеву све популарнији, али њихово коришћење је потребно уредити законском регулативом, изјавио је министар саобраћаја Кантона Сарајево Ади Калем.
Свет Путин: Реп не треба бранити него контролисати
МОСКВА:  Руски председник Владимир Путин узнемирен је због све веће популарности коју у његовој земљи ужива реп музика, али је од званичника за културу затражио да уместо забране популарне музике, покушају да је контролишу.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести