блогери

PhotoVideo
Магазин / Занимљивости АЛАЛ ИМ ПОСАО Млади блогери се заљубили на ПРВИ ПОГЛЕД и одмах пред свима водили љубав! Уживају у ПУТОВАЊИМА и својим "НЕСТАШЛУЦИМА", а ево како ЗАРАЂУЈУ „за рачуне“ (ФОТО, ВИДЕО)
Кајли Килио и Коди Нелсон зарађују од ОнлиФанса, док уживају у путовањима и својој љубави.
Нови Сад Предавање Млади блогери - дигитални јунаци културе Србије
Удружење „Стубови знања“, у сарадњи са Градском библиотеком у Новом Саду, уз подршку Министарства омладине и спорта и Градске управе за спорт и омладину-Канцеларије за младе, реализује пројекат “Млади блогери -дигитални јунаци културе Србије“.
Нови Сад Млади блогери чувари културе Србије
Промоција пројекта „Млади блогери - чувари културе Србије“, намењеног младима од 15 до 30 година, биће одржана у четвртак од 19 часова у Дигиталном омладинском центру, Војводе Путника 1.
Друштво “Блогоманија” као душевна храна
Колико су нови облици (технологије) комуникације променили лице света, постоје већ текстови, студије, књиге, филмови...
Магазин / Путовања Србија је топ дестинација за 2019!
На панелу најбољих пет туристичких блогера који се 18. новембра одиграо у Денверу Србија је победила у избору за топ дестинацију за 2019. годину.
Нови Сад Пројекат Стубова знања: Млади блогери – чувари културе Србије
НОВИ САД: Удружење грађана „Стубови знања” реализовало је више пројеката за младе, а ових дана, уз подршку Републике Србије и Министарства омладине и спорта, започиње нови под називом „Млади блогери – чувари културе Србије”.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести