сеоске куће

Војводина Породица Петрус из Луга добила БЕСПОВРАТНА СРЕДСТВА ЗА КУПОВИНУ КУЋЕ НА СЕЛУ
Данас је у Палати Србија у Београду уприличено потписивање уговора са представницима локалних самоуправа и корисницима, којима је Министарство за бригу о селу доделило бесповратна средства путем јавних конкурса за куповину сеоских кућа са окућницом у свим крајевима Србије.
Војводина МЛАДИ БРАЧНИ ПАР ДОБИО СЕОСКУ КУЋУ У КУЦУРИ Нови дом за Адријана и Јелену
Новац за куповину куће са окућницом у Куцури, у Општини Врбас, уз подршку Министарства за бригу о селу, јуче је добио још један млади брачни пар - Адријан и Јелена Макаји.
Друштво НОВА ПОМОЋ ДРЖАВЕ Повећан износ бесповратних средстава за куповину сеоских кућа, а ево колико ће сада износити и ко све може да конкурише
Влада Србије изменила је Уредбу о утврђивању програма доделе бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом и повећала средства за ту намену у 2023. години са 895 милиона динара на 1,083 милијарде динара.
Економија / Пољопривреда Кркобабић: Од фебруара нови програм за сеоске куће
БЕОГРАД: Министар за бригу о селу Милан Кркобабић најавио је да ће од фебруара кренути нови програм за сеоске куће, додајући да ће, док год буде младих људи заинтересованих за тај програм, држава издвајати средства.
Војводина У селима тителске општине скућило се девет породица
ТИТЕЛ: Девет породица које су добиле куће на Јавном конкурсу за куповину сеоских кућа са окућницом за 2022. годину Министарства за бригу о селу потписале су уговоре за куповину кућа и тиме решиле свој стамбени проблем.
Војводина Кров над главом за две породице на подручју Сомбора
СОМБОР: У ситуацији када села у Војводини и целој Србији постају све пустија, један од покушаја државе да врати живот у руралне средине је и субвенционисање куповине сеоских кућа.
Друштво Потписани уговори за још 90 сеоских кућа
БЕОГРАД: У Палати Србија данас су потписани уговори за куповину сеоске куће са окућницом, за оне захтеве које је комисија одобрила 26. априла ове године, а безповратна средства додељују се за 90 сеоских кућа за 64 породице, 13 младих пољопривредника и пољопривредница и 13 самохраних родитеља са територије читаве Србије.
Војводина За осам породица новац за куће у сомборским селима
СОМБОР: Осам породица добило је новац за куповину кућа у селима на подручју Града Сомбора на јавном конкурсу за реализацију програма доделе бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом.
Економија / Наслови Потписан још 81 уговор за куповину празних сеоских кућа
БЕОГРАД: Од 300 празних сеоских кућа које су људи широм Србије изабрали, данас је у Палати Србија потписан још 81 уговор за њихову куповину, а министар за бригу о селу Милан Кркобабић је истакао да захтеви стижу свакодневно и да ће се наставити са доделом кућа истим ритмом.
Друштво Кркобабић: Одобрен новац за куповину још 81 куће
БЕОГРАД: Министар за бригу о селу Милан Кркобавић изјавио је данас да је комисија за доделу бесповратних средстава за куповину сеоских кућа са окућницом данас одобрила средства за куповину још 81 куће.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести