најбољи спортиста

Спорт / Тенис ПОНОС СРБИЈЕ: Новак Ђоковић спортиста године у избору АИПС, Јокић девети
Међународна спортска прес асоцијација (АИПС) са седиштем у Лозани, изабрала је најбољег спортисту и спортисткињу за 2023.
Спорт ЛИСТА БЕЗ НОВАКА НА ЧЕЛУ Ђоковић тек на шестом месту, ево ШТА СЕ ТРАЖИЛО
Један од најбољих фудбалера свих времена Кристијано Роналдо постао је и званично спортиста којег је свет највише гуглао на популарном интернет претраживачу у последњих 25 година.
Војводина СРПСКО КОЊАРСТВО ИЗМЕЂУ БИЗНИСА, СПОРТА И ПОМОДАРСТВА Све гласнији топот копита племенитих грла
Нема медија у Србији који уочи УС опена није објавио информацију да је Новак Ђоковић у сусрет 24. грен слем титули кренуо са Космаја, на коњу Звездану. Попут средњовековног витеза најбољи спортиста света, са рекетом у руци уместо мача, још једанпут је на колена бацио све који му титулу оспоравају, на радост својих сународника на Балкану и њихових истомишљеника широм света.
Photo
Спорт / Остали спортови Најбољи у Војводини у избору „Дневника“ по спортовима: Награда велика част
Емил Роцков, фудбалер: Велики мотив за још већи рад
Photo
Спорт / Остали спортови „Дневников” избор: Душан Домовић Булут најбољи спортиста Војводине
За најбољег спортисту Војводине, у протеклој години,  у „Дневниковом“ избору проглашен је баскеташ Душан Домовић Булут.
Спорт / Остали спортови „Дневник” 63. пут бира најбоље спортисте Војводине 16. децембра у Хотелу „Нови Сад“
Традиционална приредба “Дневников” избор најбољих спортиста Војводине, најстарија у Србији, одржаће се 63. пут у понедељак, у Хотелу „Нови Сад”, са почетком у 13 часова.
Спорт / Остали спортови ИВАНА ШПАНОВИЋ  Увек тежим највишим циљевима
„Дневников” жири при избору за најбољег спортисту АП Војводина у 2018. години није имао дилему: једна од најбољих спортисткиња Србије, Европе и света, скакачица удаљ Ивана Шпановић заслужила је ласкаво признање.
Спорт / Остали спортови ДАВОР ШТЕФАНЕК Преко дана државни посао,  увече на струњачи
Давор Штефанек је  легенда српског спорта, један је од најуспешнијих наших рвача, олимпијски и светски шампион, вишеструки државни првак , најбољи рвач планете 2016. године, спортиста и борац какав се ретко рађа и који у својој ризници има прегршт медаља са најпрестижнијих такмичења.
Спорт / Остали спортови Виктор Немеш: Знам пут до олимпијске медаље
“Дневникова” вечна листа најбољих спортиста у Покрајини од 26. децембра богатија је за још једно име. Члан српског рвачког националног тима и зрењанинског Пролетера Виктор Немеш је 61. спортска звезда традиционалног избора нашег листа, најстаријег у држави.
Спорт / Остали спортови Спортисти и спортске легенде о Дневниковом избору најбољег спортисте АП Војводине
На "Дневниковом" избору најбољег спортисте АП Војводине увек се окупе спортске легенде, које су већим делом испуниле вечну листу нашег листа.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести