музика

PhotoVideo
Култура / Музика ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЋ И ИВАН БОСИЉЧИЋ ПРВИ ПУТ ПЕВАЈУ ЗАЈЕДНО! Припремају ЕРУПЦИЈУ ЉУБАВИ и НАЈНЕЖНИЈИХ НОТА: У овом граду ће се десити симфонија у двоје
Један од најпознатијих уметничких парова на нашим просторима Јелена Томашевић и Иван Босиљчић премијерно ће одржати заједнички концерт на овогодишњем Бања Лука Фесту!
PhotoVideo
Магазин / Гламур МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ У ОКРШАЈУ ПРОТИВ РЕЉЕ ПОПОВИЋА! Публика ће рећи ко је био „јачи”, а ево када ће се одиграти та несвакидашња БОРБА НА СЦЕНИ
После Лепе Брене и Сениде, које су се у уписале историју домаће музичке сцене као прве учеснице јединственог формата „Red Bull SoundClash”, ове године гласове укрштају Марија Шерифовић и Реља Поповић. 
PhotoVideo
Магазин / Гламур ЕВРОВИЗИЈА ДОЛАЗИ У ХРВАТСKУ! БЕЈБИ ЛАЗАЊА још није победио, а у Загреб сигурно ДОВОДИ ВЕЛИКЕ ЕВРОВИЗИЈСКЕ ЗВЕЗДЕ, ево са ким ће делити бину  
Представник хрватске на предстојећој Евровизији Бејби Лазања од како је освојио хрватску јавност на њиховом националном избору за ово такмичење не престаје да интригира евровизијске фанове, те тако важи за једног од главних фаворита, а сада је спреман да дели бину са неким од највећих звезда ове музичке манифестације.
PhotoVideo
Магазин / Гламур ВРЛО ЈЕ МАЛИЦИОЗНО И ЈА ТО НЕ ДОЗВОЉАВАМ! Гоца Тржан након свађе са Филаријем признала: „Схватила сам да је безвезе да објашњавам некоме ко није објективан и не види себе реално”
Поп певачица Гоца Тржан после 15 година организује свој велики солистички конерт у београдској МТС дворани, где ће певати 23. маја од 20 часова.
Photo
Култура / Музика СВЕТСКА ПРЕМИЈЕРА У "СВИЛАРИ" ВЕЧЕРАС: Шеферове музичке графике
Музички пројекат „Re-patched“ (Поново зашивено) који означава повезивање са заоставштином пољског композитора и музиколога Богуслава Шефера, имаће светску премијеру вечерас у Новом Саду. Културна станица „Еђшег“ у 19 сати, биће место извођења Шеферових „графика“, музичких дела које ће извести колектив уметника. Дан касније, дело ће бити изведено и у „Артгет“ галерији Културног центра Београд.
Култура / Музика УЗБУДЉИВА СРЕДА У БЕОГРАДУ ЗА БЕНДОВЕ ИЗ НОВОГ САДА Озбиљна енергија уз „11 минута“ и „Морам питати Игора“
„Запа база“ је сад већ добро познато рокенрол концертно место у Београду, где ће у среду, 17. априла, своје име уписати и бендови „11 минута“ и „Морам питати Игора“.
Култура / Музика АКО ВОЛИТЕ ФИЛМСКУ МУЗИКУ Београдска филхармонија 19. априла изводи дела филмских композитора у Коларцу
Београдска филхармонија је саопштила данас да ће 19. априла (20:00) у Коларчевој задужбини наступити са млади колумбијским виолончелистом Сантјагом Кањон Валенсијом.
PhotoVideo
Култура / Музика СВЕТСКИ  ШОУ НА КАСТЕЛУ! ХАУСЕР у оквиру светске турнеје „Rebel with a cello” отвара четврти БАЊА ЛУКА ФЕСТ!
Музички виртуоз Стјепан Хаусер биће главна звезда отварања Бања Лука Феста, једног од најишчекиванијих музичких фестивала у региону.
Култура / Музика БЕОГРАДСКИ БИР ФЕСТ На Ушћу С.А.Р.С, Смак Плус и Гоблини
БЕОГРАД: Традиционални фестивал музике и пива Белгрејд бир (Belgrade Beer) фест биће одржан од 20. до 23. јуна на простору Ушћа у Београду, најавио је данас организатор.
Photo
Економија / Наслови ЕВО БАНКЕ...  СВИРАЈ МИ ТИ Забавна и народна музика прве на списку порезника
Пореска управа објавила је календар пореских обавеза фирми за април. 
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести