Младост

Photo
Магазин / Здрави и лепи ИЗАБРАЛА ДА СТАРИ ПРИРОДНО Прелепа шпанска глумица прославила 50. рођендан! Ово је ПЕТ СТВАРИ због којих Пенелопе изгледа бар 20 година МЛАЂЕ (ФОТО)
Шпанска глумица Пенелопе Круз, 28. априла, прославила је 50. рођендан, а тим поводом је дала интервју и фотографисала се за шпанско издање модног магазина "Ел".
Култура / Културни додатак ФИЛМ НЕДЕЉОМ Горко-слатка младост
Може ли се ишта ново написати, одглумити, снимити, уопште ново рећи о породици, па још дисфункционалној, по правилу крњој због овог или оног људског, или неког другог разлога? Да, може и има шта да се о томе још нешто каже, на изненађење свих нас помало или више свеопштом отупелошћу седираних или очајнички блесаво раздраганих, када се појави неко ко заиста зна шта ради и има вере у то.
Магазин / Гламур ЗА ЊУ СУ ГОДИНЕ САМО БРОЈ Некадашња краљица МОДНИХ ПИСТА и на прагу ОСМЕ ДЕЦЕНИЈЕ изгледа ФЕНОМЕНАЛНО Кристи Бринкли открила у чему је ТАЈНА њене младоликости (ФОТО)
Славна манекенка изгледа невероватно добро на прагу осме деценије и открива у чему је тајна њеног изгледа.
Магазин / Здрави и лепи ОТКРИВЕН РЕЦЕПТ ЗА ВЕЧНУ МЛАДОСТ? Кинески научници тврде да су нашли начин како да излече болести и успоре старење
Познато је да је молекуларни водоник релативно стабилан, најприсутнији гас у атмосфери. Последњих деценија се показало да молекуларни водоник има различите биолошке бенефите.
Друштво КАКАВ ЛИК Мића Акробата је жива легенда свог краја! У СЕДМОЈ ДЕЦЕНИЈИ ЖИВОТА СНАЖАН И ОКРЕТАН КАО МЛАДИЋ (ФОТО)
ПАРАЋИН: Жива легенда свог краја, Мирослав Јевтић из села Сикирица надомак Параћина, седму деценију гази са таквом лакоћом као да је дечкић.
Магазин / Гастро ЖЕЛИТЕ ДА ИЗГЛЕДАТЕ МЛАЂЕ И ЖИВИТЕ ДУЖЕ Тајна је у овим намирницама
Ако желите да успорите старење, то би могло бити лакше него што мислите јер постоје намирнице које подстичу младалачки сјај, побољшавају дуговечност и побољшавају когнитивне функције.
Спорт / Фудбал ФУДБАЛЕРИ НОВОГ САДА ДОЧЕКУЈУ МЛАДОСТ ГАТ У ПРВОЈ ЛИГИ СРБИЈЕ Градски дерби у бачком селу
Фудбалери Новог Сада након одласка Небојше Нешковића и доласка Видака Братића на место тренера настављају борбу у Првој лиги Србије.
Магазин / Наслови ПЕТ ТРИКОВА ЗБОГ КОЈИХ ЋЕ ДАМЕ 50+ ИЗГЛЕДАТИ МЛАЂЕ Шта би требало да се нађе у ормару сваке жене
Шта год да обуку, старије даме су увек на мети модних критичара, па су често у дилеми да ли је неки одевни комад у складу са њиховим годинама или не.
Магазин / Наслови НАУЧНИЦИ ОТКРИЛИ ТАЈНУ ДУГОВЕЧНОСТИ Ево којих осам навика има утицај на животни век
Сви желе да знају тајну дуговечности, а истраживања на ову тему никада не мањка. Тим поводом је коначно споведена највећа америчка студија која је проучавала навике које су важне за здрав начин живота - живот без цигарета, здраву исхрану, сан, управљање стресом, физичку аткивност, односе са другим људима, нередовну конзумацију алкохола и избегавање зависности од аналгетика за јаке болове.
Спорт / Фудбал СУПЕРЛИГА СРБИЈЕ: Спартак-Младост 0:0
Спартак је од првог минута имао иницијативу и имали су шансу у 10. минуту када је Николић прошо по левој страни, асистирао до Срећковића који је искоса шутирао, а голман Костић је лопту избацио у корнер.
EUR/RSD 117.1216
Најновије вести