СУПЕРЛИГА СРБИЈЕ: Спартак-Младост 0:0

Спартак је од првог минута имао иницијативу и имали су шансу у 10. минуту када је Николић прошо по левој страни, асистирао до Срећковића који је искоса шутирао, а голман Костић је лопту избацио у корнер.
fudbal lopta pix
Фото: pixabay.com

Други шансу имао је у 14. минуту Видаковић, који је центрирао до Видаковића, лопта је дошла поново до Видаковића али је он промашио. На пас Шимуре, центарфор Николић шутирао је са неколико метара, али овога пута голман Костић је био сигуран.

Младост је шансу имао у 22. минуту када је Домовски извео корнер, лопта је дошла Мичевског који је главом лопту послао поред стативе. Бележимо шансу Видаковића у 27. минуту, али је шутирао траљаво и лопта је отишла у руке Костића. Гости су покушавали из контре да угрозе гол Спартака, у 33. минуту Домановски је центрирао а голман Спартака Дубљевић је био на месту. Перовић је прошао по десној страни лопта је дошла до младог Богичевића, али је голман Костић опет је био сигуран. Никола Срећковић је покушао са 18 метара, али и овога пута Костић је био успешнији. На одмор се отишло без голова.

СУБОТИЦА: Градски стадион, гледалаца 250, судија: Стефановић (Ниш). Жути картони: Иванчевић (Спартак), Перовић, Јовановић, Тумбасовић (Младост).

СПАРТАК: Дубљевић, Шимура, Богичевић, Иванчевић, Срећковић, Николић, Видаковић, Дунђерски, Шћепановић, Марчић, Бјеловић.

МЛАДОСТ: Костић, Милошевић, Јовановић, Тумбас, Мичевић, Перовић, Цветковић, Гордић, Лековић, Бојовић, Дановски.

EUR/RSD 117.1155
Најновије вести