Си Ђинпинг

Политика ВУЧИЋ ДОБИО ПОКЛОН ОД СИ ЂИНПИНГА Погледајте шта му је даровао (ФОТО)
Кинески председник Си Ђинпинг био је у дводневној посети Србији, и том приликом је уручио поклон председнику Александру Вучићу.
Свет Си Ђинпинг стигао у Будимпешту ПРИЈАТЕЉСКИ СТИСАК РУКЕ Виктора Орбана
БУДИМПЕШТА: Кинески председник Си Ђинпинг стигао је вечерас у Будимпешту, након што је јуче и данас боравио у Београду, јавља кинеска новинска агенција Синхуа.
Photo
Политика ДОВИЂЕЊА ДРАГИ ГОСТИ Кинески председник завршио посету Београду, Вучић га испратио на аеродрому
БЕОГРАД: Кинески председник Си Ђинпинг завршио је дводневну посету Београду, а на аеродрому "Никола Тесла" вечерас га је испратио председник Србије Александар Вучић.
Photo
Политика (ФОТО) НЕОБИЧАН ПРИЗОР ИСПРЕД ПАЛАТЕ СРБИЈА! Незвани гости примећени уочи доласка Си Ђинпинга - у Кини носе ПОСЕБНУ СИМБОЛИКУ
Специјални дочек за кинеског председника Си Ђинпинга, уз највише државне почасти, припређен је испред Палате Србија. На црвеном тепиху, нашли су се и незвани гости.
Политика Вучић детаљно о сарадњи са Кином ПОТПИСУЈЕМО 29 ДРЖАВНИХ СПОРАЗУМА
Председник Србије Александар Србије захвалио се, након свечаног дочека, грађанима на томе што су у толиком броју дошли да поздраве председника Кине Си Ђинпинга.
Политика УЖИВО - ПОГЛЕДАЈТЕ СВЕЧАНИ РУЧАК који је председник Вучић ПРИРЕДИО у част председника Сија "МАЛИ СМО по величини, али нам је срце ВЕЛИКО"
Председник Србије Александар Вучић приредио је данас свечани дочек за кинеског председника Си Ђинпинга, уз државне и војне почасти. Церемонија је уприличена у Палати Србија.
Политика У ОВОМ АУТОМОБИЛУ ВРЕДНОМ 700.000 ДОЛАРА ЋЕ СЕ ВОЗИТИ КИНЕСКИ ПРЕДСЕДНИК ПО БЕОГРАДУ Израђен од ракетног оклопа, отпоран и на хемијско оружје (ФОТО/ВИДЕО)
Председник Кине Си Ђинпинг стигао је у Београд, где ће да борави у оквиру званичне посете Србији. Кинеског лидера дочекао је председник Србије Александар Вучић.
Политика ДАНАС ЈЕ ДРУГИ ДАН ПОСЕТЕ КИНЕСКОГ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈИ Вучић ће га угостити у Палати Србија, а о овоме ће разговарати; Потписује се више од 30 споразума
Данас је други дан званичне посете кинеског председника Си Ђинпинга Србији, током ког је предвиђено да се састане с председником Србије Александром Вучићем.
Политика Кула Београд вечерас у бојама српске и кинеске заставе КАКО СИЈА ПРИЈАТЕЉСТВО
БЕОГРАД:  У част посете кинеског председника Си Ђинпинга Србији, лед осветљење на Кули Београд вечерас је у бојама српске и кинеске заставе.
Политика СНАЖНА ВУЧИЋЕВА ПОРУКА: Визија света за коју се залажете дала је нам је ИНСПИРАЦИЈУ И СНАГУ
Председник Србије Александар Вучић дочекао је синоћ председника Кине Сија Ђинпинга на Аеродрому "Никола Тесла".
EUR/RSD 117.1305
Најновије вести