Сремска Митровица

Друштво ЛЕКАР У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ НАТАШУ ОТПУСТИО СА ПРЕГЛЕДА, ОНА УЈУТРУ УМРЛА За њом остало двоје мале деце, породица најављује тужбу
Трагичан случај смрти пацијенткиње из Сремске Митровице, Наташе Жабић (44), десио се у четвртак, недуго након што ју је лекар отпустио са прегледа.
Друштво ОГЛАСИЛА СЕ БОЛНИЦА У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ О ИЗУЈЕДАНОМ ДЕТЕТУ У ВРТИЋУ Нису могли да потврде да је дете хоспитализовано због уједа вршњака
Стање детета је стабилизовано, пуштено је на кућно лечење уз прописану терапију.
Војводина НА МИТРОВАЧКОМ ХИПОДРОМУ У НЕДЕЉУ Акција за Александру Динић
СРЕМСКА МИТРОВИЦА: Коњички клуб „Срем” припрема акцију на хиподрому за сутра од 12 сати, а циљ је да се прикупи новац за даље лечење Митровчанке Александаре Динић у Турској.
Хроника ОПЕРИСАО ПО СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ: Ухапшен због обијања пежоа и „позајмљивања“ троје незакључаних кола
Припадници полиције у Сремској Митровици ухапсили су Б. К. (21) под сумњом да је починио тешку крађу и три кривична дела неовлашћеног коришћења туђег возила.
Култура / Музика СРЕМСКА МИТРОВИЦА ДОМАЋИН МЕЂУНАРОДНОМ ТАКМИЧЕЊУ МЛАДИХ УМЕТНИКА Sirmium Music Fest уз 500 пијаниста, дувача и соло певача
У Сремској Митровици данас почиње сад већ традиционално међународно такмичење „Sirmium Music Fest”.
Хроника ХАПШЕЊЕ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ Заплењено 147 грама амфетамина
Припадници Министарства унутрашњих послова у Сремској Митровици ухапсили су Т. С. (34), због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.
Војводина СРЕМСКА МИТРОВИЦА УСВОЈИЛА ПРЕДЛОГ ЛОКАЛНОГ ПЛАНА УПРАВЉАЊА ОТПАДОМ Правиће се станица за анимални отпад
СРЕМСКА МИТРОВИЦА: На 35. седници Скупштине града Сремска Митровица усвојен је и предлог Локалног плана управљања отпадом у тој општини, у периоду од 2023. до 2033. године, са циљем смањења дивљих депонија.
Хроника „ОПЕРИСАЛИ” ПО СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ И ШИДУ Украли пежо, звучнике, миксету и појачало
Припадници Министарства унутрашњих послова у Сремској Митровици су оперативним радом расветлили тешку крађу у Сремској Митровици и две крађе у Шиду и поднели кривичне пријаве надлежним тужилаштвима, против двадесетједногодишњег младића и једног шеснаестогодишњака, због постојања основа сумње да су извршили ова кривична дела.
Војводина ДАН ПОЗОРИШТА У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ Нова сезона у новом руху
СРЕМСКА МИТРОВИЦА: Дан позоришта сцену митровачког „Добрице Милутиновића” затекао је усред радова на реновирању.
Хроника ДРОГА НА ДВЕ ЛОКАЦИЈЕ У МАЧВАНСКОЈ МИТРОВИЦИ Притвор због марихуане
Припадници Министарства унутрашњих послова у Сремској Митровици ухапсили су Д. В. (40), због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести