Награђени најбољи ђаци у општини Алибунар

АЛИБУНАР:  На свечаности коју је приредила председница општине Алибунар Зорана Братић, уручене су награде најбољим ученицима који су остварили успех у средњој и основним школама у насељима ове јужнобанатске општине, те заслужили дипломе „Вук Караџић“.
с
Фото: Општина Алибунар

Награда се састоји од новчаног износа и књиге песама Алексе Шантића, а добили су је Филип Божин, Стефан Дупљанин, Вања Ђаковић, Марко Супек, Филип Тодоран, Биљана Торбук, Илија Стојковић, Викторија Мохан, Катарина Јанковић, Тамара Машић, Анастазија Микшаћ, Давид Николае Констатин, Софија Максимовић, Изабела Морун, Ивана Бокић, Мина Илин, Милица Радованов, Катарина Малорик и Стефанија Мундреан. 

На свечаности којој су присуствовали и директори школа, председница општине Зорана Братић изрекла је похвале за њихов успех ученика, пожелела им успешан наставак школовања и да својим знањем допринесу развоју ове општине.

- Највећа награда сваке земље у образовању младих је  велики допринос њиховом  развоју. Зато је сваки ваш успех наше највеће богатство и инвестиција у будућност – рекла је председница општине Зорана Братић.   

Р.  Јовановић   

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести