АЛЕН ДЕЛОН је у животној опасности, крива су његова деца

ПАРИЗ: Француски глумац Ален Делон налази се у "животној опасности", рекла је данас Делонова бивша партнерка Хироми Ролин, оптужујући глумчеву децу да су обуставила његово лечење у августу што је довело до погоршања његовог здравственог стања.
Tanjug/ Shutterstock.com/taniavolobueva, arhiva
Фото: Tanjug/ Shutterstock.com/taniavolobueva, arhiva

Ролин је рекла за РТЛ да су деца Делона, са којим је живела од 2006. године, довела у опасност живот свога оца који је 2019. имао мождани удар.

Шездесетшестогодишњакиња јапанског порекла навела је да се Делон осећао веома добро прошлог јула када је избачена са његовог имања у Душију.

Ролин је истакла да је 21. новембра успела да разговара са Делоном преко мобилног и да је тада звучао као да му понестаје дах.

"Када сам видела стање његовог гласа, схватила сам да су прекинули лечење", наводи Ролин.

Она је истакла да су њене страхове потврдиле изјаве Делонове ћерке Анучке и њеног адвоката који су јасно рекли да су прекинули лечење крајем августа.

"Прошло је четири месеца без лечења, шест месеци без медицинске контроле", истиче Ролин.

Пре него што је сукоб између чланова породице Делон избио на видело, браћа и сестре су устали против Ролин, оптужујући је да је "злоупотребила слабости" 88-годишњег глумца, као и за насиље над угроженим лицем, а она је ослобођена тих оптужби прошле седмице.

Тужба Ролин за "клеветничко потказивање", која је поднета као одговор на тај поступак,  такође је одбачена.

Ролин тврди да је упознала Алена Делона на снимању филма 1989. године, где је радила као асистент режије.

Тек од 2019. године преселила се у Души и зближила се са глумцем након што је имао мождани удар.

У међувремену дошло је до сукоба међу Делоновом децом, када је Ентони Делон пријавио полицији своју полусестру Анушку да је годинама скривала патњу њиховог оца и оптужио је за "подло" морално понашање, на шта је она узвратила да је Ентони, који је такође глумац, огорчен, љубоморан и осветољубив и најавила да ће да га тужи.

Богатство Алена Делона процењује се на 245 милиона долара.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести