Биковић и Бандерас у руском филму о коцкарима

БЕОГРАД: Филм „Изван граница реланости“, редитеља Александра Богуславског и Франческа Ћинквеманија, у којем главне улоге играју Милош Биковић и Антонио Бандерас, наћи ће се од 15. марта у биоскопима широм Србије, најавили су из MegaComfilma. 
bikovic i banderas
Фото: Youtube Printscreen

"Изван граница реалности" је авантуристичка прича са елементима мистике, романсе и трилера
Радња филма је смештена у савремену Москву. 
Талентовани коцкар Мајкл окупља групу људи са хипнотичким, телекинетичким и телепатским моћима како би освојио велику своту новца у казину. 
Међутим, наилази на много снажнијег мистичног ривала, и доводи и себе и свој тим у опасност. 
Да би спасао своје пријатеље мораће да пређе све границе. 
Милош Биковић је о свом учествовању у филму казао да лик којег тумачи није добар момак. 
"Он искоришћава људе да би остварио своје циљеве. Узбуђење које доживљава приликом коцкања је његова дрога, његова тамна страна. Међутим, како се прича развија, тако се и лик мења. Он покушава да схвати самог себе и да превазиђе своју тамну страну. Мој задатак, као глумца, је био да прикажем ту његову прекретницу са психолошке тачке гледишта“, казао је Биковић. 
Антонио Бандерас се нашао у улози Гордона, старијег коцкара који је много искуснији од Мајкла. 
Гордон прати сваки покрет Мајкла и његовог тима, и чини се да је он тај који одлучује да ли ће њихов план бити успешан или ће пропасти.
Како Бандерас наводи, њега је веома привукла ова улога, прича, и свет који је креиран у филму - нестварна сценографија је дочарала читав један аспект људске подсвести са свим њеним карактеристикама и правилима. 
Југослав Пнтелић, уметнички директор ФЕСТ-а напоменуо је на јучерашњој конференцији за медије да је Биковић је свакако наш најуспешнији домаћи глумац у иностранству, али и да је, у разговору са власницима права, договорено да се тај филм остави за приказивање након ФЕСТ-а. 

EUR/RSD 117.5782
Најновије вести