Биоскопи затворени до даљњег

БЕОГРАД: Биоскопи у Србији остаће затворени до даљњег услед погоршавања здравствене кризе изазване пандемијом коронавируса, а директор Комбанк дворане и дистрибутерске куће "Мегаком филм" Игор Станковић изјавио је за портал nova.rs да је немогуће предвидети када ће биоскопи прорадити.
Сирота Милева из Босне у нашој цивилизацији године 1878.
Фото: И. Прерадовић/ НП Суботица промо

Акција "Повратак у биоскопе" требало је да буде одржана од 1. до 15. јула, када су на репертоару била планирана остварења из текуће и претходне године, као и филмови којима је због проглашења пандемије прекинуто биоскопско приказивање.

Када ћемо отворити биоскопе, у овом тренутку не знам. Стартови филмова померени су за август. Најранији датуми су половином августа и пре тога не видим разлога за отварање биоскопа, рекао је Станковић.

Он је додао и да је дистрибуција свих новијих холивудских остварења одложена за 12. и 24. август, а да љубитељима филмова до тада преостаје да током јула из аутомобила филмове гледају у драјв-ин биоскопу на Ади.

Другачије је за сада немогуће. Нема још ничега што би нам указало да има светла на крају тунела. Не видимо још крај тог тунела, рекао је Станковић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести