„Џокер“ са Жоакином Финиксом добија наставак?

Жоакин Финикс, главна звезда филма "Џокер", изјавио је да постоји отворена могућност да опет глуми лик Џокера у неком од нових наставака, преноси Кликс.
t
Фото: Youtube Printscreen

Филм "Џокер" био је један од оних о којем се највише причало у овој години. У разговору за „Енвелоп“ Финикс је рекао да његово првобитно оклевање да прихвати улогу стрип јунака дошло из забринутости да неће бити довољно уверљив, али да му је искуство рада с Тодом Филипсом дало самопоуздање.

"Бојао сам се да ћу ући у зачарани круг да стално радим нешто за што заправо не марим, што ме не мотивише или узбуђује. Искрено, нисам имао велика очекивања", истакао је овај глумац.

Међутим, недуго затим Финикс је размишљао о свом лику Џокера и ономе што би се могло унапредити у целој причи.

"Дуго пре изласка филма, пре него што смо имали идеју хоће ли пројекат икако бити успешан, разговарали смо о наставцима. У другој или трећој седмици снимања рекао сам нешто попут: 'Тод, можеш ли почети радити на наставку? Има превише тога занимљивог", рекао је.

Тод Филипс је, у међувремену, инсистирао на томе да би наставак снимао само ако успеју оправдати поерење публике.

"Разговарали смо само о чињеници да, ако икада то учинимо, а не кажем да јесмо, јер тренутно нисмо, то неће бити дивљи, луди филм о 'кловновском принцу злочина'. То нас једноставно не занима", истакао је Филипс.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести