Drive in биоскоп на Ади од 1. јуна

БЕОГРАД: Дугоочекивани Drive in биоскоп на Ади, настао у сарадњи Комбанк Дворане и Града Београда, почиње са радом у понедељак, 1. јуна у 21 час, под сјајем звезда над београдском престоницом.
u
Фото: pixabay.com

"Филмске звезде" заблистаће управо на платну димензија 12 пута 6 метара и 4к пројектором са 33 хиљаде лумена у првој филмској пројекцији на отвореном, најавили су организатори.

Као асоцијација на Холивуд, биоскоп ће тачно у 21 час, када се упале прве „небеске звезде“, отворити девети Тарантинов филм из 2019. године, "Било једном у Холивуду".

Главни глумачки актери једног од најгледанијих филмова из прошле године, као и вишеструког добитника Оскара, су Бред Пит, који је за овај филм добио свог првог глумачког Оскара у каријери за споредну мушку улогу и Леонардо Ди Каприо, добитник Оскара за главну мушку улогу за истоимено остварење.

Било једном у Холивуду добитник је и Оскара за најбољи филм, а Квентин Тарантино, иначе овогодишњи добитник Оскара за најбољег редитеља, са својим деветим филмом, на велико платно је донео причу из периода врхунца "хипи Холивуда".

Након "Било једном у Холивуду", на платну биоскопа на отвореном, до краја јуна биће репризиран и "Deadpool 2", филм Дејвида Лича из 2018.године, који је на велико платно донео и српског глумца Стефана Капичића, који у филму тумачи лик натрприродног бића Колосус. Публика ће имати прилике да види Боемска рапсодија из 2018. године, биографски филм који описује живот и рад фронтмена планетерног rock састава The Queen, Фредија Меркјурија , али и домаће остварење "Отац" Срдана Голубовића - двоструки добитник награда на овогодишњем Берлиналеу.

Поштоваоци кинематографије ће се подсетити и класика, чувених "фестоваца" из 1971. године: "Голи у седлу", "2001: Одисеја у свемиру" и "Вудсток" , а уживаће и уз четвороструког овогодишњег Оскаровца, јужнокорејски филм "Паразит", који се налази и на репертоару кућног биоскопа Moj off.

Биће приказани и наслови као што је чувени хорор из 2019. године "Доктор Слееп" Мајка Фланагана, базиран на чувеном истоименом роману Стивена Кинга из 2013.године , али и "Pulp Fiction", "Blade Runner" и многи други.

Биоскоп на отвореном од 01. до 07. јуна емитоваће бесплатне пројекције филмова сваке вечери, док ће након тога дани резервисани за филм бити среда, четвртак, петак, субота и недеља.

Резервација карата вршиће се преко сајта Комбанк Дворане.

Неопходно је да се резервација одштампа, што ће уједно бити улазница за филм.

Простор ће за посетиоце бити отворен сат времена пре почетка филма, а резервација је неопходна.

Комплетан репертоар биће доступан на веб страници Дворане од 1. јуна.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести