Екипа филма “Хотел Трансилванија 3” у Кану (видео)

КАН: Екипа филма “Хотел Трансилванија 3”: Одмор почиње", на оригиналан начин, представила је данас нову сцену из тог остварења, а у оквиру 71. Канског филмског фестивала
Kejt Blančet (Cate Blanchett), Andrej Zvjagincev (Andrey Zvyagintsev), Čang Čen (Chang Chen), Deni Vilnev (Denis Villeneuve), Rober Gedigijan (Robert Guediguian)/Fonet
Фото: FoNet

Редитељ Генди Тартаковски, заједно са неколицином глумаца који су позајмили гласове анимираним ликовима, прошетао је данас канском обалом у јединственој поворци коју су чинили гремлини, зомбији, вештице, сви предвођени Дракулом.

Догађај је кулминирао када је Тартаковски представио нову сцену из филма и то притиском на дугме. 

Емитована је сцена у којој гремлини управљају авионом, а цео догађај преношен је на "Јутјубу".

Најпознатија породица овог лета враћа се на велика платна у истом саставу али са новим авантурама и невољама те у потпуно новом окружењу. 

Фото: FoNet

С обзиром на то да са Дракулом и његовом дружином никада ништа не иде глатко и једноставно, тако ће и ово летовање бити зачињено бројним догодовштинама и хумором а и потенцијалним опасностима.

У оригиналној верзији филма гласове су јунацима позајмили Адам Сендлер, Анди Самберг, Селена Гомез, Кевин Џејмс, Фран Дрешер, Стив Баскеми, Дејвид Спајд, Моли Шенон, Киган-Мајкл Кеј и Мел Брукс. 

Имена домаћих глумаца који ће учествовати у синхронизацији на српски језик биће ускоро потврђена. 

Фото: FoNet

Анимирани филм "Хотел Трансилванија 3: Одмор почиње" на репертоару домаћих биће од 2. августа, саопштио је дистрибутер "Con Film".

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести