Филм с Биковићем обара рекорде у Србији и Русији

БЕОГРАД: Филм "Слуга" у коме игра српски глумац Милош Биковић постао је најгледанија комедија у историји руске кинематографије, а у српским биоскопима обара рекорде.
b
Фото: Youtube Printscreen

Од почетка приказивања изазвао је огромно интересовање домаће публике, овог викенда прославиће 50.000 гледаоца у једном од београдских биоскопа, а наш глумац овом приликом наградиће јубиларног посетиоца.

Филм који обара рекорде у домаћим биоскопима, за кратко време постао је најгледанија комедија у историји руске кинематографије, а претендује да постане и најгледанији филм свих времена у Русији.

Биковић је одлично дочарао младог, богатог и бахатог момка који, стицајем околности, добија лекцију правих вредности из живота.

Он глуми главног јунака Григорија "Гришу", раскалашног клинца који је толико ушушкан у лагодном животу да мисли да је "изнад закона", све док његов отац не предузме радикалне мере и исценира саобраћајну несрећу из које ће се његов син пробудити у прошлости.

Гриша се буди у прошлом веку, окружен сељацима, који не знају за његове "магичне скаламерије" попут мобилног телефона, а кроз серију урнебесних сцена видимо како се Биковић сналази као слуга.

У филму који је режирао Клим Шипенко, поред Милоша играју и Иван Охлобистин, Марија Миронова, Александр Самојленко, Александра Бортич, Олга Дибцева…

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести