Глумица Настасја Кински стиже данас на Фест

БЕОГРАД: Редитељ и продуцент Милош Ђукелић, члан Управног одбора Феста, специјално за Танјуг је потврдио да славна немачка глумица Настасја Кински, са каријером и у Холивуду, данас стиже у Београд као гост 51. издања Феста.
n
Фото: Youtube Printscreen

Драмска уметница, јунакиња култних филмова "Људи мачке" и "Париз Тексас", сутра ће примити награду "Београдски победник" и бити специјална гошћа у сусрету са медијима у Мтс Дворани.

Игром случаја, тако нам се десило ове године да су нам сва три главна госта родом из Немачке, иако сви имају имена или презимена која не личе одмах као да су немачка - Барбара Сукова, Удо Кир. Наравно, потврдјено је, Настасја Кински долази, требало би данас да буде ту, ми смо стално у контакту са њом. Све иде по плану, уз организовање и ловљење свих возова и авиона, да стигне на време, да не буде проблема, јер је Настасја буквално тренутно на путу, открио је за Танјуг - Милош Ђукелић, испред Феста.

Подсетимо, Барбара Сукова и Удо Кир су такодје добитници награде "Београдски победник" за значајни допринос светском филму.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести