ХАОС НА ОСКАРУ Паћино заборавио да прочита номинације, Еми Стон пукао рајферсшлус, Џон Кена ИЗАШАО ГО НА СЦЕНУ (ФОТО)

Доделу награде Оскар, 96. по реду обележиле су бројне занимљивости - од тоалета које су носиле познате личности, преко наступа до дешавања иза бине.
w
Фото: Tanjug (AP Photo/Chris Pizzello)

Оно што је можда привукло највише пажње медија јесте да је глумици Еми Стоун, која је добила Оскара за најбољу женску улогу, пукао патент на хаљини, непосредно пре изласка на бину где је примала награду, а како је рекла то се десило док је играла уз песму "ја сам Кен" коју је изводио њен колега Рајан Гослинг.

Она се након тога пресвукла, за забаву коју је организовао магазин Ванити фер, преноси Скај њуз.

Глумац Рајан Гослинг који је био номинован за најбољу мушку улогу за филм "Барби" извео је песму "Ја сам Кен" из поменутог филма у јарко ружичастом оделу са шљокицама уз велики број играча, док је гитару свирао Слеш из рок бенда "Ганс енд роузис".

Фото: Танјуг (AP Photo/Chris Pizzello)

Како пише Скај њуз, током доделе увек неко направи неки лапсус, а овога пута то је направио више пута награђивани глумац Ал Паћино, који је приликом доделе награде за најбољи филм прогласио победника и пре него што је прочитао номинације.

То је наводи се направило забуну међу присутнима и сматра се можда и једним од најупечатљивијих тренутака вечери.

Још један од момената који је обележио вече јесте и што се познати рвач и повремено глумац Џон Кена појавио наг на сцени.

Он је уручивао награду за најбољи костим, а пред публику је изашао потпуно го, само са ковертом са иманом победника који је прекривао његове интимне делове.

Ипак, пре него што је уручио награду, огрнуо се завесом.

Фото: Tanjug (AP Photo/Chris Pizzello)

Осим филмова и добитника Оскара, под‌једнако важна на додели је и мода, односно одабир тоалета познатих званица.

Иако није била ни номинована за награду, Марго Роби је била међу најбоље обученим глумицама, најпре у црној, а затим у златној тоалети, као и Ема Стоун која се најпре појавила у уској хаљини минт боје, коју је након пуцања патента заменила за сребрну тоалету.

Запажене хаљине имале су и глумице Америка Ферера, Џенифер Лоренс, Зендаја, Емили Блант, Мишел Јео, Џејми Ли Кертис, Џулијан Хју, као и хаљине које су носиле познате личности позване на журку након доделе - Ким кардашијан, Кајли Џенер, Метју Меконахи са супругом, Џастин Тимберлејк и Џесика Бил, Џеф безос и многи други.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести