Јапанска глумица из хорора "Ринг" нађена мртва у свом стану

ТОКИО: Четрдесетогодишња јапанска глумица Јуко Такеучи нађена је мртва у свом стану у Токију.
juko takeuci
Фото: Youtube Printscreen

Полиција је почела истрагу, а према писању медија, ова награђивана глумица, мајка двоје деце, највероватније је извршила самоубиство.

Тело глумице је нашао њен супруг, такође глумац Таики Накабајаши, а лекари у болници су могли само да констатују њену смрт, преноси Би-Би-Си.

Такеучи је била позната глумица у Јапану, а највише су је знали по улози у чувеном јапанском хорор филму "Ринг" из 1998. године. Светску популарност стекла је 2018. играјући у серији "Мис Шерлок“ у продукцији ХБО.

Иако још није званично потврђено да је глумица себи одузела живот, ово је још један од многобројних случајева самубистава познатих, талентованих људи у Јапану.

Почетком овог месеца самоубиство је извршила позната јапанска глмуица Сеи Ашина, а у јулу глумац Харума Миура и рвачка звезда Хана Кимура у мају, наводи Би-Би-Си.

Јапан има једну од највиших стопа самоубистава на свету, иако нановији подаци показују да је у опадању број оних који одузимају себи живот од када су уведене превентивне мере 2015. године, саопштила је Светска здравствена организација.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести