Карте за Star Wars-Последњи Џедаји од сутра у продаји

БЕОГРАД: Трејлер за филм "Star Wars - Последњи Џедаји" имаће премијеру током полувремена утакмице НФЛ лиге између "Минесота Викинга" и "Чикаго Медведа" у Чикагу, која почиње ноћас у 2:15 сати по средњоевропском времену.
"Star Wars - Poslednji Džedaji"  Foto: Youtube/prinscreen
Фото: "Star Wars - Poslednji Džedaji" Foto: Youtube/prinscreen

Након лансирања трејлера, карте за тај филм биће у продаји у читавом свету, па и у Србији у већини биоскопа. "Star Wars - Последњи Џедаји" у српске биоскопе стиже 14. децембра, најавио је дистрибутер "Тарамаунт".

У филму "Star Wars - Последњи Џедаји" наставља се сага о Скајвокерима док се јунаци филма Буђење Силе придружују галактичким легендама у епској авантури која открива древне мистерије Силе и шокантне детаље из прошлости.

У филму играју Марк Хамил, Кери Фишер, Адам Драјвер, Дејзи Ридли, Џон Бојега, Оскар Ајзак, Лупита Њонго, Енди Серкис, Домнал Глисон, Ентони Данијелс, Гвендолин Кристи, Кели Мари Тран, Лора Дерн и Бенисио Дел Торо. 

Сценариста и редитељ је Рајан Џонсон, а продуценти Кетлин Кенеди и Рем Бергман. Џеј Џеј Абрамс, Том Карновски И Џејсон МакГалин су извршни продуценти.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести