Квентин Тарантино планира да сними "Kill Bill 3"

Сви љубитељи филмова чувеног Квентина Тарантина ускоро могу очекивати нови наставак популарног филма "Kill Bill". Он је за медије потврдио како о трећем наставку активно преговара с глумицом Умом Турман, пише Кликс.
e
Фото: Youtube Printscreen

Први део "Kill Billa" изашао је у октобру 2003. године, док је наставак изашао само седам месеци касније. Фанови су хтели још, али је Тарантино био заузет другим пројектима. Дуго се није оглашавао о питању снимања трећег дела култног филма, али је недавно одлучио прокоментарисати ову могућност. Истакао је како су он и Ума у озбиљним преговорима те да је велика вероватноћа да ће филм бити снимљен.

Тарантино је већ раније говорио о томе како планира да се пензионише, и у скоријем периоду те се верује да ће овај филм бити његов последњи.

"Мислим да сам стигао до краја пута када је реч о филмовима. Видим себе као аутора или писца у позоришту, још увијек намеравам да се бавим креативним радом. Али мислим да сам дао све што сам могао филмовима", казао је за GQ Аустралија пре месец дана.

Његов нови филм "Once Upon A Time in Hollywood" бит ће приказан у биоскопима широм света од 26. јула.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести