Милош Биковић на премијери филма „Лед" 8. марта у Новом Саду

Премијера руског филма „Лед“, у којем игра наш глумац Милош Биковић, биће одржана у новосадском биоскопу Arena Cineplex 8. марта у 20 часова, а том приликом ће се појавити и главни глумци - Биковић, Аглаја Тарасова и Александар Петров.
Milos Bikovic film Led
Фото: Youtube Printscreen

Карте за премијеру су у претпродаји.

Иначе, Милош Биковић је недавно причао о новом филму „Лед”, у којем игра са својом девојком, руском глумицом Аглајом Тарасовом.

„Радња филма прати причу девојке и два момка која она среће на свом путу, у питању су клизач и хокејаш. То је прича о сну, о вери у своје снове, о раду на себи, о љубави, тешким тренуцима али и радости живота", рекао је Милош.

Премијера у Русији била је недавно, а филм је убрзо оборио све рекорде гледаности у тој земљи.

„Веома сам поносан и мислим да ће филм направити велики успех. Од првог дана у Русији оборио је рекорде, на сам дан премијерног приказивања имао је највише гледалаца", рекао је он.

Порука за српску публику, која ће „Лед” гледати 7. марта, гласи – „понесите марамице”.

Руски, али и српски медији често пишу о вези Милоша и Аглаје, па се недавно појавила и информација да је она, наводно, на црвеном тепиху крила труднички стомачић и да пар планира венчање.

„Не желим да коментаришем нагађања жуте штампе, жао ми је што се медији, уместо да се баве правим вестима, баве преношењем нагађања као што су измишљотине о мојој свадби. Ето, знајте, таблоиди нити знају, нити преносе актуелне информације о мом приватном животу. А чињеница да је српски глумац играо на сцени Московског уметничког позоришта, пропушта се као да се то није ни догодило", рекао је Милош Биковић.

Н. М., Л. Р.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести