Moj off постаје премијум видео на захтев

БЕОГРАД: Кућни онлајн биоскоп заживеће 11. априла на платформи у оквиру сајту mojoff.net, одмах по завршетку првог Онлајн филмског фестивала Moj off, који ће уједно постати традиционалан, доносећи једном годишње еклузивне филмске наслове са највећих светских фестивала, у онлајн окружење, најавили су данас организатори.
film
Фото: Pixabay.com/ilustracija

Поред бесплатног Онлајн Филмског Фестивала, који приказује 65 јединствена филмска остварења и који ће и убудуће сваког дана имати један бесплатни филм актулне светске продукције, од 11. априла на истој адреси mojoff.net у Србији и региону ће по први пут преко Moj off платформе - бити омогућен Премијум видео на захтев (ПВОД).

То је вид онлајн решења у оквиру којег ће посетиоцима бити доступно сваке недеље мноштво премијерних, ексклузивних, награђиваних играних и документарних наслова светских кинематографија, као и дечијих синхронизованих филмова.

Почетна база платформе садржаће сва филмска остварења која се приказују на првом бесплатном Онлајн филмском фестивалу Moj off, свих 65 филмова, а сваке недеље платформа ће бити допуњена са до 5 нових ексклузивних, код нас и веома често нигде у свету приказаних, филмова.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести