Објављен први трејлер филма "Зов дивљине" према роману Џека Лондона

БЕОГРАД: Studio 20th Century Fox објавио је први трејлер за филм "Зов дивљине" (The Call of the Wild) који представља најновију холивудску екранизацију чувеног истоименог романа писца Џека Лондона, саопштили су из дистрибутерске куће MegaComFilm.
e
Фото: Youtube Printscreen

Од редитеља хваљеног филма "Како да дресирате свог змаја" Криса Сандерса 20. фебруара у биоскопе стиже култна прича "Зов дивљине" о псу и човеку који се, у временима Златне грознице с краја 19 века, срећу и зближавају у Јукону у Канади.

Након што је главна улога 1935. године поверена тадашњој холивудској звезди Кларку Гејблу, а након тога 2009. мање познатом глумцу Кристоферу Демпсију, у најновијој верзији филма "Зов дивљине" у улози Џона Торнтона човека с високим искуством у трагању за златом наћи ће се Харисон Форд, један од омиљених холивудских глумаца.

Бак је пас великог срца чији се, до скоро савршени живот, окреће наглавачке. Одједном га селе из свог дома у Калифорнији и одводе у егзотичне дивљине Аљаске у временима помаме трагача за благом.

Као новајлија запослен у екипи паса који вуку санке за достављање поште, а касније и вођа тима, Бак доживљава авантуру живота и коначно проналази свој мир када постаје сам свој газда.

"Зов дивљине" користи врхунске визуелне ефекте и технологију анимације како би животиње у филму учиниле потпуно реалистичним и емоционално аутентичним ликовима.

Осим звезде саге "Ратови Звезда" Харисона Форда, у осталим улогама нашли су се и Карен Гилан, Бредли Витфорд, Ден Стивенс, популарни француски глумац Омар Си и други.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести