ОВО СУ НАЈВЕЋИ ФИЛМСКИ ЛУЗЕРИ Филм Вини Пу: Крв и мед добио ПЕТ ЗЛАТНИХ МАЛИНА, укључујући и ону за најгорег редитеља! Ево ко је још у НЕСЛАВНОЈ екипи (ФОТО, ВИДЕО)

ЛОС АНЂЕЛЕС: Филм "Вини Пу: Крв и мед" добио је пет награда Златна малина, анти-Оскара, од укупно десет категорија, укључујући за најгорег холивудског редитеља.
v
Фото: Youtube Printscreen

У том филму се ликови из класичног дела Александра Алана Милна појављују као опаке серијске убице, а филм је. између осталих, победио у категорији најгора фотографија, најгори сценарио и најгори редитељ.

Критике нису одвратиле режисера Риса Фрејк-Вотерфилда од даљег снимања и он је најавио наставак филма и снимање других хорор филмова са ликовима као што су Бамби и Петар Пан.

Филм Expend4bles Силвестера Сталонеа добио је две награде Златна малина, објавио је Би-Би-Си.

Награда за најгорег глумца припала је оскаровцу Џону Војту за улогу ирског мафијаша у филму "Милосрђе".

Фото: Youtube Printscreen

Меган Фокс је ове године добила две награде - једну за најгору глумицу у хорор филму "Џони и Клајд" и другу за најгору споредну глумицу за улогу у четвртом делу франшизе Expend4bles.

Сталоне је добио Златну малину за најгорег споредног глумца у том филму.

Награде Златна малина за најгоре холивудске филмове године објављују се дан пре доделе Оскара, награда за најбоље холивудске филмове.

       

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести