Питер Сафран: Филм "Batgirl" није био за објављивање, нашкодио би свима

ЛОС АНЂЕЛЕС: Шеф Ди Си студија (DC Studios) Питер Сафран рекао је да се од филма "Batgirl" одустало јер није био за објављивање, и нашкодио би свима укљученима у пројекат.
с
Фото: Youtube Printscreen

Сафран је навео да су Ди Си и партнери из Ворнер броса донели тешку, али правилну одлуку да не буде приказивања већ снимљеног суперхеројског филма редитељског двојца Адила Ел Арбија и Билала Фалаха.

"Гледао сам филм. Ту има много невероватно даровитих људи испред и иза камера. Али филм није био за објављивање. Дешава се понекад", оценио је Сафран, на представљању Ди си студија у Лос Анђелесу у уторак.

Од објављивања филма, у коме играју Лесли Грејс, Брендон Фрејзер и Џеј Кеј Симонс, одустало се пре пола године након лоших резултата тест приказивања, а било је саопштено да је пројекат, процењеног буџета од 90 милиона долара, отписан због пореских разлога. Сафран је након тога дошао на чело Ди Си студија.

"Заиста мислим да су (Дејвид) Заслав (из Ворнер броса) и његов тим донели веома смелу и храбру одлуку да га откажу. јер би нашкодио Ди Си-ју. Нашкодио би људима који су били укључени", рекао је Сафран.

Према његовим речима, "Батгирл" је прављен за мали екран и у бископима не би могао да се такмичи.

Пошто је са Ел Арбијем и Фалахом је разговарао протекле недеље Сафран каже да би радо и даље пословао са њима, као и са сценаристкињом Кристином Ходсон, поновивши да је иза "Batgirl" стајало много даровитих људи.

Како је најављено, редитељски двојац ће за Сони радити филм "Bad Boys 4” са Вилом Смитом и Мартином Лоренсом.    

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести