Почело снимање четврте сезоне серије Убице мог оца

Снимање четврте сезоне популарне серије „Убице мог оца” почело је пре пар дана у Београду, а новинари су протекле имали прилику да се друже са глумцима на сету и први сазнају детаље о томе шта нас очекује од јесени када ће серија почети да се приказује на телевизији Нова С.
д
Фото: Промо

Сценаристкиња Наташа Дракулић открива да је централна тема нове сезоне случај серијског силовања у Београду.

- После дуго времена на телевизијским екранима се појављује ова прича која је тешка и сурова. Статистика броја силовања је поразна али је још поразнији број пријављених случајева јер жртве одустају - наводи Наташа Дракулић. Како је истакла, паралелно са овом причом гледаоци ће моћи да прате ратове старих криминалних кланова које инспектори Александар Јаковљевић (Вук Костић) и Мирко Павловић (Марко Јанкетић) покушавају да одгонетну и да, као и до сада, остану на страни правде.

Вук Костић не открива много детаља из саме серије, али обећава доста акције.

Фото: Промо

- Сваки пут када дође нова сезона ја се одушевим када прочитам. Биће узбудљива, пуна обрта и акција - каже Костић и додаје да се инспектор Јаковљевић и у овој сезони бави тиме ко му је убио оца и зашто.

- Могу да откријем да ће да постане начелник Одељења за наркотике, оно што је био и његов отац и Љуба Бандић у прошлој сезони - рекао је Костић.

Ново лице у овој сезони је Слобода Мићаловић, у улози инспекторке  задужене за откривање и проналажење силоватеља. Њен лик је снажна и способна жена која неуморно ради како би помогла жртвама непознатог злочинца.

- Дуња је мајор-инспектор за крвне и сексуалне деликте и бави се решавањем силовања у овој сезони. Постоји један, она сумња, масовни силоватељ (да ли има један или више њих, то ћемо видети до краја). Врло је пријатна, али је врло одлучна, храбра и сурова када је потребно да се нађе починилац - каже Слобода Мићаловић. Како наводи, ову сезону не би окарактерисала као „мрачнију” од претходних, али свакако гледаоце очекује више акције.

Фото: Промо

- Када су наставци у питању, серија уме да јењава. Међутим, ова серија држи квалитет, зацртану координату и то је јако важно. Јесте узбудљиво, јесте црно, биће можда више акционих сцена, али оно што је најважније је да је остала доследна свом квалитету, јаким ликовима, ситуацијама и догађајима - наводи Слобода Мићаловић.

Нове ликове у четвртој сезони играће и Воја Брајовић, Борис Комненић и Исидора Грађанин. Аутор серије је Гага Антонијевић, а снима се продукцији Јунајтед медија и Данделион продакшн. Премијера је заказана за јесен 2019. године на каналу Нова С.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести